Lyxchoklad

Tycker du synd om sig själv, har du haft en dålig dag, eller är du helt enkelt bara sugen på nåt fantastiskt gott? Då ska du köpa chokladpraliner från NK. Allra godast av de goda är de med smörkolafyllning som bara smäääällter i munnen. Yummi yummi. De med limefyllning är inte dumma de heller. :yum:

I går tyckte jag lite synd om mig själv! 😎

 1. Nej, sånt där får jag också hålla mig ifrån ett bra tag till. Idag är min halvpointsfria dag den här veckan, ska på 40-årsfest ikväll nämligen och jag tänker INTE sitta och räkna points på allt vin jag dricker 😯 Ska istället bara ha kul och så fortsätta med pointsen imorrn och resten av veckan.

  Ha en bra helg tjejen!
  Kram Millis

 2. Hallå där snäckan!:)

  De där pralinerna såg inte liite goda ut..själv får jag nöja mig med digestivechokladkaka:)..vi ska ha ”detox” här sen såå inget mer godis,glass,chips, kakor m.m på TVÅ veckor..damn!:)

  Vad äre för lösen till alla recepten??:)

  Kraaaam

 3. Åhhhh!!!Vad gott det ser ut!! Jag har godisförbud fram till påsk och plötsligt har jag blivit helt galen, jag kan inte tänka på annat än godis! 😈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..