Fiffigt!

Fler än vi som alltid har svårt att bestämma vad man ska äta till middag? Vi kan verkligen vela en hel kväll tills man blir så hungrig så man hugger första bästa ätabara föremål i kylskåpet tillslut. Hittade en otroligt fiffig grej på Mique som kanske kan vara till lite hjälp. En mattärning! Kasta tärningen och vips så har man iallfall bestämt kategori och spar lite tid :spin:. (Pasta, pizza, sallad, fisk, kött och asiatiskt)

  1. Å va smart, en sån ska jag nog ta och köpa. Har alltid så svårt att bestämma vad vi ska äta till middag

    Nu ska jag gå ut i solen och sätta mig och drick en latte 😉

  2. Vad fint du fått det här på sidan!! 🙂 Ska bli roligt att kika in här på dina olika recept och annat… den där chokladen såg ju himla smarrig ut!!! :love:

  3. Jag har också en sådan tärning, fast jag är inte helt nöjd med alternativen. Jag vill att det ska stå soppa, potatisbaserat, bara dessert, vilt, rester och hämtmat på min.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..