Pasta i matlådan

I dag bjussar jag på busenkel och hypergod pastasås som går snabbt att göra. Perfekt att slänga ihop på kvällen och slänga ner i matlådan. :shock:

4-6 port:
1 grillad kyckling
1 stor purjolök
5 dl cremefraiche (lätt går bra)
massa färska champinjoner
1 paket bacon
smör att steka i
salt & peppar

Klipp bacon i bitar och stek dem. Låt rinna av på hushållspapper. Strimla purjon och skiva champisarna och låt det fräsa runt i lite smör. Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar. Lägg ner dem i svampfräset och tillsätt cremefraichen och bacon. Låt puttra en stund så såsen tar smak ordentligt. Salta och peppra. Klart. Koka pasta och sleva på lite sås, Yumm yumm!

0

0 reaktioner på “Pasta i matlådan”

 • sandra skriver:

  Gott, men bättre med matlagningsgrädde ist för creme fraiche tkr jag.

  Vickan: nej nej nej!! den är MKT godare med creme fraiche, jag har testat ;-)

 • Caroline skriver:

  Mums… det kan man väl göra en rätt stor sats av och frysa in? Eller det blir kanske en hel del av det? Såg jättegott ut!! :razz:

 • Caroline skriver:

  åh, låter väldans smarrigt. detta måste jag prova snarast! :)

 • Jessica skriver:

  Snabbt och lätt, låter definitivt som något för mig ;)

  KRAM!!!

 • lena skriver:

  WOHOOO! din matsida är uppe, vad fin den är gumman :woohoo: här kommer jag titta in ofta vill jag lova, älskar att få tips och inspiration på mat :yum: pastasåsen lät hur smarrig som helst, den ska jag testa! KRAMISAR!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen