Ful-frukost =)

Inte alltför sällan stressar jag runt på morgonen och hinner inte äta frukost. På vägen till jobbet går jag förbi ett 7-eleven och jag tror bestämt att de sprayar ut nybakade-bullar-doft ut ventilerna där. Utan att jag märker det så har jag plöstligt gått in och köpt mig en bulle. Ooops.:oops:. Men de är ju så goooda!! Och prisvärda! Ibland är man allt värd en solskensbulle på morgonkvisten.

0

0 reaktioner på “Ful-frukost =)”

 • Caroline skriver:

  Hehe ja Ful-frukost… äter man för många såna (som jag ju gör då hehe) blir man väl ful till slut :lol: Dock så har inte det satt nåt spår på dig ju! :wink: Förresten antar att du tränar en del då :) Nåt jag INTE gör så mkt nu :lol: men borde..

 • Xtian skriver:

  Som frulle – nja… Som gössigt ”lite senare”-alternativ – Jajjemensan! Och ja, nybakat-doften är ren o skär strategi.

  Men om man ändå är på ”Slevven”(7-11) så kan man ta med sig en av flera frukost-alternativ. Smskiag drickyoghurtar med fralla t.ex. (även om frallorna ibland är lite halvrisiga, vi brukar ta en rågbulle istället).

 • Elin skriver:

  Fulfrukost är synnerligen ett bra ord, kanske inte det nyttigaste men lite vardagsrebelligt kan man ju säga :woohoo:

 • Lizzen skriver:

  Mums!Köpta nybakade bullar är alltid godast:)*suugen på kall mjölk och bullar:)*

 • lena skriver:

  håller med, en sådan god bulle är man värd ibland :yum: hoppas att du har en fin dag gumman, KRAMAR!

 • Jessica skriver:

  Visst är man värd det ibland på morgonen :) Gott ser det ut i alla fall! :yum:

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen