Ful-frukost =)

Inte alltför sällan stressar jag runt på morgonen och hinner inte äta frukost. På vägen till jobbet går jag förbi ett 7-eleven och jag tror bestämt att de sprayar ut nybakade-bullar-doft ut ventilerna där. Utan att jag märker det så har jag plöstligt gått in och köpt mig en bulle. Ooops.:oops:. Men de är ju så goooda!! Och prisvärda! Ibland är man allt värd en solskensbulle på morgonkvisten.

  1. Som frulle – nja… Som gössigt ”lite senare”-alternativ – Jajjemensan! Och ja, nybakat-doften är ren o skär strategi.

    Men om man ändå är på ”Slevven”(7-11) så kan man ta med sig en av flera frukost-alternativ. Smskiag drickyoghurtar med fralla t.ex. (även om frallorna ibland är lite halvrisiga, vi brukar ta en rågbulle istället).

  2. Hehe ja Ful-frukost… äter man för många såna (som jag ju gör då hehe) blir man väl ful till slut 😆 Dock så har inte det satt nåt spår på dig ju! 😉 Förresten antar att du tränar en del då 🙂 Nåt jag INTE gör så mkt nu 😆 men borde..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..