Mera bakismat

Är man bakis så är det nästan lag på att äta pizza. Så det var bara att lyda :lol:. Som tur är bor vi mitt i ett hav av pizzerior.. Man kan knappt gå runt ett hörn utan att springa rakt på en. Favoriten just nu ligger på Surbrunnsgatan så dit bar det av. De har en gudoooomlig vitlökssås som man bara inte får missa.

Monte Bello here we come!

Quatro utan musslor men med ananas…

… och så vitlökssåsen såklart:yum:

Mätt och belåten är det bara att lägga sig och jäsa i soffan nu 🙂

  1. Gick från Maddes sida med en mumsig vaniljmuffins till dig där du bjuder på en riktigt aptitretande bild med pizza :yum: Snacka om att man blir sugen på mat nu!

    Hoppas att ni får en härlig söndag!
    Kramar!!!

  2. Haha, det här liknar min helg det! Kom till bästa kompisen Sissi i Borås i fredags kväll, ett litet stopp före VF-träffen i Göteborg igår. Det tog oss ca 2 sekunder att bestämma att det fick bli mysfredag hemma hos henne i soffan med film, god mat och snack istället för att börja piffa och gå ut och käka. Vi beställde panpizza från Alléterrassen i Borås som har typ vääärldens smarrigaste pizzor. Så det blev en kebabpizza för 4!! personer och inte var det många bitar kvar inte :thinking: Men uj, uj, gott var det och den här helgen hade jag gett mig lov att strunta i pointsen och det har vi gjort med råge. Igår kväll blev det jättesmarrig pasta, fast sen dansade vi nog av oss en hel del när vi kom ut på krogen.

    Ha det gôtt tjejen!
    Kram Millis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..