Snabbaste Chilin

Snabba rätter är guld värt på vardagskvällar! När man kommer hemstapplandes efter en lång arbetsdag orkar man inte alltid exprimentera i köket i flera timmar… hur kul det än är ;). Som tur är finns det många knep att ta till om man ändå vill ha lagad mat. Tex Knorrs chili con carne mix. Jag slängde i hop en gryta i går på sisådär 10 minuter och nu har jag matlådor så det räcker ett bra tag dessutom! Som pricken över i så blir det knappt nån disk heller! Me like!

Det här behöver du:
500g köttfärs
1 burk vita bönor i tomatsås
1 påse Knorr chili con carne mix
4 dl vatten

Stek köttfärsen. Häll i mixen och 4 dl vatten och låt koka en stund. Häll i bönorna. Klart! Till detta är det gott med ris eller nybakat bröd! Yummi yummi!

0

0 reaktioner på “Snabbaste Chilin”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen