Mmm Friday´s

I onsdags var vi ute och åt med Katja och Micke på Fridays. När Örebroarna är uppe på besök måste man ju visa dem våra guldkorn. Friday´s är helt klart ett av dem! We looove Friday´s! ( Nån som missat det? :oops:) Vi beställde in favoriten Combo Tower med Jack Daniels glaze allihopa och åt så magarna stod i åtta hörn, precis som vanligt på Friday´s.:lol: Knappt man ser varandra över all mat men vad tusan… ;)

0

0 reaktioner på “Mmm Friday´s”

 • Caroline skriver:

  Oj här får man fina tips… blir nog ett besök i Sthlm till sommaren… då vet man ju vilka matställen man ska gå till :-D

 • Xtian skriver:

  Fridays: gött-gött-gött!, Anne: Saddle & Sabre = mycket gott oxå… Rekommenderas.

  Men kungen av Amerikansk Grillmat = Longhorn/Texas Smokehouse. Dte är så sjukt gott så det finns ingen hejd på det. Finns på lite olika ställen i Sthlm. Den på S:t Paulsgatan är bäst men minst.

 • Anne skriver:

  Mmm, det är rackarns gott. Gillar du Fridays så skulle du nog gilla Saddle & Sabre också, ett litet ställe på Tegnérgatan med SJUKT schysst amerikansk mat. Och så Mississippi Inn vid Nytorget. :love:

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen