Ännu en pizzeria..

Var ”hemma ” i Örebro över helgen och passade på att testa den (relativt) nya pizzerian vid OKQ8 i Västhaga, Vedugnspizzerian. Med beröm godkänd!! Testade en Gorgonzolapizza och en Oxfilépizza. (Nä jag åt inte två hela pizzor, vi delade ;)) Oxfilén var marinerad i nån väldigt god kryddblandning och beasåsen till var riktigt god. Färska grönsaker på och de gjorde sig väldigt bra i kombination de här pizzorna. Kommer definitivt få återbesök av mig!

  1. Du får snart starta en separat blogg ”Pizzalover” och hyra in dig som frilans på vår redaktion…
    Gorgonzolan ser härligt kladdigt smaskig ut.:eek:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..