Allt-i-ett-kassler

Jag diggar verkligen allt-i-ett-grejor. Här kommer en kasslervariant som blir mucho mucho god. Särskilt dagen efter när den dragit åt sig ännu mer smak!

Skär en bit kassler i skivor och varva dem med tomatskivor och annanasringar i mitten av en ugnsfast form. Koka ris och lägg i en form runt kanterna. Häll på 1-2 pkt grädde (valfri sort) och toppa ev med lite riven ost. In i ugnen 225 C tills det blivit varmt och ytan fått fin färg.

  1. Åh det ser gott ut! Kassler med ananas är verkligen en bra kombination. Måste komma ihåg att göra det där nån dag… Lätt att man glömmer bort kassler tycker jag :blush:

    Kram!

  2. Önskar min sambo gillade kassler. Men det gör han inte 🙁 Isf skulle jag kunna leva på det hehe. I love kssler! Och såsen som blir av ugnsstekt kassler e så sjuuukt god. Smakat den nångång?? Kassler, potatis, såsen som blir av kasslern, smörvärmd majs och brysselkål… gud jag dör! :yum: Prova det! Såsen blir helt av sig själv iomed att kasslern e så salt i sig… lite fett blir det kanske men GUD så gott! 😀 Denna varianten kan man ju verkligen prova nångång. Trodde det var ost först det som var riset haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..