Vilka är ni??

Snaaart kommer en massa nya recept! Håll ut. Sålänge tänkte jag passa på att fråga vilka ni är? Tycker det är jättekul att ni kikar in, har numera minst 100 pers/dag som kikar in här men endast ett fåtal (<10) har nånsin gett sig till känna. Är ju nyfiken på vilka ni är!! Så har ni tid och lust så lämna gärna en liten hälsning här så blir jag jätteglad! :woohoo:

Nu ska jag återgå till att fila på recepten så ni får lite nytt att testa/läsa snart.. Ha det så bra så länge!

Victoria (& Michael min ofrivilliga försökskanin)

0

0 reaktioner på “Vilka är ni??”

 • Anna skriver:

  :smile:
  Anna heter jag och följer din blogg regelbundet, min man är väldigt förtjust i de rätter jag lagat inspirerADE härifrån.
  Imin blogg kan man läsa om inredning, mat, resor och allt annat som gör livet värt att leva.

 • Åsa skriver:

  Hej! Det här är mitt första besök på din matsida och det lär inte bli det sista. Jag har hittat en massa spännande maträtter som jag kommer att prova på. Blir imponerad av att du orkar och hinner lägga ner så mycket tid på mat vardag som helg. Det ger inspiration och också en spark i baken till mig om att det bara är att sätta igång. Det finns ju såååå mycket gott där ute att testa.
  Ha trevlig allhelgonahelg

 • Ronja skriver:

  Ronja heter jag :) håller på att kolla efter lite goda recept. gjorde nyss receptet på klassdakan du hade lagt in. suuuper gó!! den blir de fler ggr :) men nu håller jag mest på att kolla runt efter lite goda matrecept att skriva av :)

 • caborje skriver:

  Det här är definitivt min nya favvosida,, i dag ska vi testa tacopajen

  :-)

 • Monica skriver:

  Hej!
  Jag är en matglad tjej som tittar in lite då och då.Har testat lite olika recept och blivit helnöjd alla gånger.Jag gillar att laga mat och testa lite nytt.Jag är där i mot inte lika glad i att baka,tyvärr.Men det händer ibland.Har gjort din morotskaka,i går.Mums.Jag är 39 år och bor i Motala.Min sambo får också ofta vara försökskanin,men jag tror han tycker som jag,att det är kul att testa ny maträtter. Iallafall ibland.

 • Malin skriver:

  Hej! gillar verkligen din sida för precis osm du gillar jag att laga mat, Men min fantasi sinar ganska ofta så därför ligger din blogg bland min Favoriter. =) ha det bra!

 • Helen skriver:

  Hejsan :tongue:
  Jag heter Helen och gillar oxå allt som har med bak och matlagning att göra. Mannen och två tonåringar är mina försökskaniner men de brukar gilla det mesta :!:
  Hittade din kanonsida när jag letade lite recept.
  KOmmer gärna tillbaka igen om det är ok :idea:

 • Caroline skriver:

  Oj, glömde ju… Bor i Limhamn vid Malmö och min hemsida e inte alls så rolig som denna så jag förstår om du vänder och inte kommer tbx dit mer :lol: :wink:

 • Caroline skriver:

  Hej hej!

  Ja nu skrev ju du detta den 26 sep förra året men jag upptäckte nyss din sida… eller eg. inte då jag även fått äran att läsa den privata delen, men sen tappade jag bort din sida :drop: :thinking: av nån dum konstig anledning… jag e iaf Caroline, 25 år, ÄLSKAR allt som har med bak o matlagning att göra och testar gärna nya grejer… o min försökskanin heter Martin och bilder på oss finns på min hemsida hehe :wink: titta gärna in där nångång om du vill o har tid :razz:

 • diddi skriver:

  Men hallå, hittade din sida via ragazzes blogg, oxh blev sååå såld:razz:! Underbart med ngn som älskar mat, godsaker etc lika mkt som jag [verkar det som]:yum: Funderar starkt på att låta min blogg bli en matblogg också, då det oftast är det som jag skriver om.. Hoppas det är ok att jag länkar dig nu med än gång!!

 • Elin skriver:

  hej!:smile: Elin heter jag och jag tycker så väldigt mkt om din sida, väldigt mkt roliga recept som jag blir kär i .. vill prova ALLT :tongue:
  Mkt bra sida att få inspiration från. och speciellt jag som älskar all sorts mat! :love:

 • Therese skriver:

  Hejsan….:lol:

  Jag kikar in för att titta på allt som man bara VILL äta men inte kan, då man går på viktväktarna.
  Min fråga till dig är: Hur lyckas du att se så fin ut, när du äter en massa osunt?? Så fuskit!!

 • Kinna skriver:

  Tjingaling, ja, jag är också här då och då, men det vet du säkert redan. Du har en så fin sida.

 • Mamma Mu skriver:

  Jag hittade just hit och baske mig om jag inte tror jag kommer älska den vita kladdkakan. Den ska stå på mitt bord till min födelsedag. (Synd bara att jag inte tål mjölk, men det får gå ändå.) :-)

  Ser att det finns massa annat skoj att testa här oxå så jag kommer nog tillbaka.
  Annars heter jag Marie och är bosatt i Västerbotten med make och tre barn.

 • Stina skriver:

  Kikar in typ 3-4 ggr i veckan…
  Har nyligen upptäckt hur extremt roligt det är att laga mat och att hitta nya recept :tongue:
  /Stina

 • Åsa N skriver:

  Jag kikar också in här med jämna mellanrum, lämnar inte alltid avtyck efter mig men ganska ofta.
  Åsa

 • Annie skriver:

  Hej

  lämnar en hälsning. Kikar in då och då för lite inspiration och för att bli imponerad och sugen…Bra blogg! :yum:

 • xtian skriver:

  ja, du vet ju att hela Redaktionen tittar in varje dag. Trots USA-resa sa tittar man in.

  2 saker om vi alskar dig lite extra for: Tortilla-pizza, som vi sprider till sa manga vi kan och pastagratangen som dyker upp i Redaktionens lunchrum titt som tatt
  (sorry konstiga bokstaver, ar i USA just nu)

 • Molly skriver:

  Mat är ett av mina intressen och jag hittar mycket inspiration på din blogg!

 • Snäckan & Pyret skriver:

  Hej, hej, det är ju bara vi som kikar förbi och letar efter ngt smarrigt att äta! :woohoo:

 • Cia skriver:

  Heeeeeeeeeeeeeej det är ju bara jag……Som hämtar recept lite då å då. Å madra mia vad god blåbärspajen var….:spin: Käkade upp nästan hela själv. Det var nog den godaste pajen jag ätit.

  Kram Cia

 • Veronica skriver:

  Hejsan, hejsan!

  Jag heter Veronica och brukar kika in här och dregla över dina smarriga recept. Jag bor uppe i Norrbotten och är en riktig matnörd … :wink:

 • Annso skriver:

  Jag kikar oxå in här var och varannan dag, gillar den här sidan skarpt :woohoo:, Mattips och recept kan man inte få för lite av!

  Senaste provade receptet var nog taco-gratängen…mums fillibabba! :yum:

  Kram kram!

 • lena skriver:

  att jag kikar in var & varannan dag tror jag att du vet :woohoo: dina recept är ju sååå smarriga :yum:

  KRAMISAR!

 • Sophie skriver:

  :-D
  Hej hej…jag kikar in här varje dag och hämtar inspiration från din goda mat! Fina bilder dessutom. Många mumsiga recept. Jag gillar din ”matstil”!

  Kram!

 • Katarina skriver:

  Hejsan!
  Katarina heter jag och mig var du hos häromdagen. Återkommer hit ofta, och då speciellt de lite nyttigare recepten.

 • Sara skriver:

  *vinkar* jag kikar in då och då, men det vet du vällan redan :oops:

  Tortillapizza är gööööda!! Minst en gång i veckanmat hos oss :spin:

 • Anna skriver:

  hej, hej… Anna heter jag. Brukar vara inne här ibland och kika. Blev lite besatt av att läsa matbloggar när jag för ett tag sedan var med i en studie med ett viktminskningspreparat. Fick inte äta vanlig mat på ett tag men fick ett otroligt behov av att läsa om mat. kul att få lite inspiration från din sida.:yum:

 • GM skriver:

  Hej hej ….
  ….från en som brukar få smaka på dina smarriga maträtter..
  och kan intyga att de smakar lika bra om inte bättre än de ser ut. :lol:

  kram från GM:blush:

 • Millan skriver:

  Du vet om att jag brukar titta in här, men Millan heter jag och har sajten saltpeppar.se. En av mina andra sidor är min privata millan.dk.

  Och jag förstår din nyfikenhet, för visst blir man nyfiken på vem det egentligen är som är inne och läser.

 • Jessica skriver:

  Ja, mig vet du att jag kikar in ibland ;)

  Men vad kul att Matplatsen blivit så poppis, jätteroligt :woohoo:

 • Millis skriver:

  Jag tror Micke gärna är försökskanin för om allt du lagar smakar lika bra som det brukar se ut har han det väldigt bra skulle jag säga :smile:

  Ha det gott snyggo!
  Kram

 • Kicki skriver:

  Kicki vinkar! :woohoo:

 • Sofia skriver:

  Sofia heter jag, har bloggen mafia.blogg.se som också är inriktad på mat. Är nyfiken på vad andra lagar osv… Är för övrigt 21 och bor i Eskilstuna.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen