Fastfoodlover

Jag är en Fastfoodlover i dubbel bemärkelse. :). Jag love Fastfoodlovers *vinkar* och jag love Fastfood. Eftersom jag gått igenom istort sett hela McDonalds meny sista veckorna (inne i en jag-orkar-inte-laga-matlådor-period och då blir det så när McD praktiskt taget ligger utanför dörren) så spejsade jag till det med att gå till Max istället. Max har en sak som inte McD har. En GOD fiskburgare! En riktigt riktigt god fiskburgare! Den går inte att jämföra med McD´s lilla fiskburgare som mest påminner om en micrad skolmats-fiskpanett. Finns det NÅN som gillar den?? Ge er gärna tillkänna isåfall! 🙂

Max fiskburgare är iallfall något jag starkt rekomenderar (goood superkripsig panering, sallad, rikligt med inlagd gurka, krämig vitdressing och gott bröd):

  1. Haha JAG gillar McDonald’s fiskburgare! Beställer ALLTID den om det blir sån mat 😳 😛 Fast ostskivan skulle dom kunna skippa :thinking: Men japp… här e en som gillar McD’s fishburger haha.

  2. Sitter jag fortfarande på Matplatsen å surfar?? JA, eller igen ;-). Vill bara säga att Max Friscomål är det klart godaste hamburgermålet just nu. Mmmm…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..