Gumaeliusmackor

På min gamla högstadieskola kunde man köpa himlans goda mackor i kaffeterian för en 5:a. (Detta var ju inte i går direkt.. :thinking: .. så OM de finns kvar kanske de kostar lite mer nu. ) Hur som helst.. i bland dyker de fortf upp i tankarna och i smörgåsgrillen. Det låter kanske inte så gott, och smeten ser kanske inte så god ut, men tro mig det ÄR gott!!

Detta behövs: Rostbröd, ost, gul lök, ketchup, oregano, salt & peppar. Riv osten och hacka löken fint. Blanda ner lite ketchup och rör till en gegga. Tillsätt rikligt med oregano och smaka av med salt & peppar. Klicka sen på en rejäl klick på en brödskiva, lägg på en som lock och in i smörgåsgrillen med dem.

  1. Oj tror nog jag ska göra en sån till sambon nån dag… han har ”a thing” for varma mackor 😆 o denna såg smaskig ut. Själv…o nu vet jag att du antagligen (o alla ni andra som läser) kommer himla med ögonen o tänka ”men guuud sicken torris” haha men jag har BARA mkt smör på mina varma mackor! :mrgreen: Hahahaha… ingen skinka, ingen ketchup NO NOTHING! BARA smör :oops::razz: Gott! :woohoo:

  2. Dessa varma mackor men med hackat kokt ägg i också åt vi ofta när jag var liten. Men då var det inte bubbla och smörgåsgrill som gällde utan enkla och in i ugnen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..