Enkla vitlöksbröd

Gott tillbehör till tex soppan är hemgjorda vitlöksbröd. Går på nolltid att slänga i hop. Pressa ett par vitlöksklyftor i en skål. Lägg i en ordentlig klick Bregott havssalt (alt smör + salt) och hackad persilja (fryst el färsk) och rör i hop. Ta ett gott bröd och skiva, bred på rikligt med smöret och grilla dem i ugnen 200C tills smöret smält och de blivit lite krispiga. :yum:

0

0 reaktioner på “Enkla vitlöksbröd”

 • Caroline skriver:

  Oh my gooood som jag LETAT… men har (tro det eller ej) inte hittat nåt som verkar bra o enkelt. Hittade ett men då skulle man försteka bröden o gnida in dom med vitlök o sen hacka vitlöken o trycka in i brödet o fan o hans mormor haha :lol: DESSA ska jag ABSOLUT prova! Jag älskar ju smör så det ska inte vara några som helst problem att bre på RIKLIGT med smör *garv* Mums! :yum:

 • Sara skriver:

  Gaahhh vitlöksbröd är ju bara SÅÅÅÅ gott!!

 • Jessica skriver:

  Så enkelt du får det att låta och det är det väl också. Måste jag ju prova, är supergott med vitlöksbröd ju :)

  KRAM!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen