Pizza

Hemlagad pizza utan massa krångel? Mitt bästa latmanstips är att köpa färdig pizzadeg på burk. Enklare än så blir det väl inte? Bara att öppna rullen och poff så sväller en färdigkavlad pizzadeg på rulle ut. Tomatsås ingår dessutom. Lägg degen på en plåt och toppa med valfria tillbehör. In i ugnen 200 grader ca 20 min.

Stående klassiker hemma hos oss!!

Pizza-kit från Sara Lee

Poff!

Mumma!!

0

0 reaktioner på “Pizza”

 • Clicking Here skriver:

  An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was conducting a little homework on this. And he in fact bought me lunch simply because I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to discuss this issue here on your web site.

 • Anna skriver:

  Jag testade detta igår. Grymt ju! Detta kitet kommer att provas igen.

 • Stina Dalhqvist skriver:

  Jag tycke best om Pizza fran Sara Lee!

 • Chibi skriver:

  Vad fint du har gjort det!
  Pizzakitet av Sara Lee ar perferk!

 • Evaldsdottir skriver:

  Pizza på burk är bra! Har också testat Croissants av samma märke. Helt perfekt att ha hemma när man vill överraska älsklingen med lyxig frukost. Eller när det kommer oväntade gäster. Bara att rulla inte lite blockchoklad i degen och få Pain au Chocolat.

 • Millis skriver:

  Oj, vad den såg smarrig ut!! Kanske man får ställa till med lite pizzabak i helgen. Prio ett denna helg är dock att äntligen kunna få lite ordning i lägenheten. Var och hämtade vitrinskåpet till köket igår och det var faktiskt galet snyggt. Så i helgen ska det städas, sys köksgardiner, fixas till i hallen och dessutom kanske (om det hinns med) tas en tur till IKEA och köpa bokhylla till vardagsrummet. Ska ha fest den 26/5 så till dess ska det vara tiptop hemma :-)

  Kram till mysVickan!

 • ida skriver:

  Vilken jättehärlig design du har fixat till!! Duktiga, duktiga du!

  Jag gör ofta egen pizza men har inte hittat de där färdiga pizza-kitten här i våra affärer… däremot har vi en massa andra ”burkbak” som kanelbullar, chocolate chip cookies och sånt där. Jag ska leta vidare för det ser verkligen smidigt ut!

  Själv är jag en sån där tråkig standardtjej som alltid har krossade tomater med basilika, oregano och pressad vitlök, finstrimlad skinka, burkchampisar och en massa riven ost. Inga nyheter direkt! :D Fast jag hörde om någon tjej som hade falukorv på sin… Hmm…
  kraam

 • lena skriver:

  vad fint du fått det här på sidan! :)

  gu´vad smarrigt med pizza! ett sådant kit ska vi också köpa! vad hade ni för gott på er?

  P&K!

  Vickan: Vi hade det mesta på :) Räkor, ananas, skinka, cambozola, oliver, mozzarella… you name it!

 • Åsa skriver:

  Jättefint och somrigt har du fått det. Vad du e duktig :) blev sugen på och baka och laga nått gott nu!

  Men jag saknar den urfina bilden på DIG när du är i köket…bara älskar den bilden på dig…;)

  åh nu blev jag sugen på pizza….. kurr kurr säger magen

  Kram Åsa

 • Lina skriver:

  Vad fint du har gjort det! :)

  Pizzakitet från Sara Lee är perfekt. Och gott blir det!

 • Frida skriver:

  Snygg sida! Jag blev helt förvånad när jag tittade in! Hehehe.. Jag saknar dock den gamla textformatet och storleken! :-)

  Den där pizzan måste jag dessutom prova. Så tråkigt att stå och kavla ut pizzadeg! :-)

 • Liz skriver:

  Åhh vad fin och somrig sidan blivit:)..smaskig ser den ut:)

  Pirra på burk??..det var ngt nytt och smidigt, aldrig sett det innan:)
  ..måste säga att pizzan ser mumsig ut också:)

  Kramen

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen