Fusksås :)

Man behöver ju inte alltid göra det så svårt för sig. Knorrs färdiga Creamy Pepper sås på tetra smakar nästan hemlagat. Faktiskt otippat god! Vi testade den till Oxfilé & potatisgratäng, men den passar säkert lika bra till köttbullar..

(Dessutom kände jag igen smaken, så de som bjudit oss på denna kan känna sig avslöjade :lol:)

0

0 reaktioner på “Fusksås :)”

  • Caroline skriver:

    skickade fel adress….

  • Caroline skriver:

    Hmm den har jag nog inte smakat tror jag… har en del pulversåser inne i skafferiet men funderar på att gå över till att göra egna helt o hållet… men vem orkar det efter en lång dags arbete :) Vad gitt det ser ut när du/ni lägger upp det på tallriken då :P

  • Lovisa skriver:

    Tillsätt lite honung och basilika så har du en jättegod sås till grillad fläskfilé! =)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen