Jimmys Steakhouse

Jag har inte lagat ett enda mål mat i sommar!!! Det beror inte på att jag tagit semester från köket direkt, utan för att vår lilla dotter bestämde sig för att förgylla vår tillvaro med att komma till världen redan nu istället för att vänta i magen till oktober :-).

Oftast består matintaget av dagens utbud i sjukhuskaffeterian just nu, men ett par ggr har vi hunnit lite längre bort. Till exempel till Jimmys Steakhouse på BirgerJarlsgatan. Jättegott!!! Helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi.

Återkommer med recept inom en snar framtid!

 1. Men jisses! Så det är därför det inte uppdaterats nåt, jag har ju undrat lite. Jaa, då kan man ju lugnt säga att du haft en anleding. Överenstämmer med föregående. Hoppas ni alla mår bra! Det är det som är det viktiga. Maten får nu komma i andra hand o kommer så att göra ett tag fram över…Ha det gott! Jag kommer att kolla alla dina ”gamla” recept och testa! Kram Agnetha

 2. Grattis till Lilltjejen, busan att titta ut för tidigt… hoppas att allt är bra med henne och att ni slipper sjukhuskafeteriemat snart och får komma hem.

 3. Nämen – grattis till lilla flickan! Hoppas både mor och dotter mår bra och att du snart har ork, tid och lust för bloggen – du är saknad!

  Kram på er!

 4. Grattis!!!!!!!!
  Oj hur mår hon, hur går det?
  Hoppas ni alla mår ”bra” iaf, hon tittade visst ut lite för tidigt.
  Saknat dig och dina recept, skriv när du orkar och har tid.

 5. hej, brukar alltid kika in på din blogg och ser att ni fått för tidigt, vilken vecka ??? har en son som är född i vecka 25 + 6 som mår superbra och är 2 år och 2 månader. Kram Erica

  kika gärna in på min blogg, har recept där

  p.s vet precis hur det känns att äta sjukhusmat, vi var inlagd i Umeå i 7 veckor och sedan i sunderbyn/luleå i 5 veckor huuu d.s

 6. Hej! Hittade din sida av en slump, och jag måste bara säga att den är helt underbar! Jag älskar matlagning, och det är alltid lika kul att bli inspirerad av andra. Ser fram emot nya recept. Grattis till lillflickan 🙂

 7. Hej! Hittade också er sida av en slump via att Millan hade er sida som en av hennes favoritbloggar. Ett STORT grattis till er lilla tösa bit! Det fanns många smarriga recept här på matbloggen. Funderar på att testa laxen m ingefära imorgon. Funderar på att själv starta en matblogg / rese blogg mm. Återkommer om jag önskar tips, ideer på hur man bäst får det att fungerar. Tack för mysiga sidor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..