Lax med Knorr

Ännu en Knorr-krydda har testats. Jag diggar verkligen deras kryddor :shock:. Det blev faktiskt väldigt gott. Nästan ÄNNU godare dagen efter när allt stått och dragit till sig lite.

4 laxfiléer
2 pkt grädde
salt
Knorr Fisk krydda

Lägg laxfiéerna i en ugnsform. Blanda grädden med salt och Knorr Fisk krydda. Smaka av så det inte blir för klent. Häll över grädden i formen och ställ in i ugnen 225 C ca 20 min, tills fisken är färdig. Servera med ris.

 1. Ah perfa, då vet jag att fiskkryddan oxå är god, för den har jag siktat in mig på inför storhandlingen på Maxi i helgen, hehe.

  Emanuel är helt fachinerad och tycker att jag blivit värsta mästerkocken sen jag började med Knorrkryddorna! Han är helt salig vid varje måltid när jag använt dom och säger bara ”Åh så himla gott, du är verkligen KAN verkligen det här med mat du Sara!”. Hahaha, om han bara visste vilket enkelt trix jag använder mig av för att det ska smaka gott 😉

 2. Hej Vickan! Jag fullkomligt älskar din receptsida…och jag hittar alltid något jag vill prova. Ikväll blir det din svärmors kycklinggryta. och jag funderar starkt på att ta med en citrontårta till sonen imorgon då han fyller år…trots att han egentligen inte vill bli firad förrän nästa helg.

  Har snart gått igenom hela ditt receptregister tror jag..och självklart måste jag prova Knorrs fiskkrydda!

  Kramar från Camilla i Motala

  Ps. En extra liten kram till den gulliga lilla MiniOliven!

 3. Vilken underbar matblogg!! Hit kommer jag fler ggr!Du får gärna ta pumpasoppareceptet från ettbraliv o testa det o skriva om det – det blir en underbar soppa!!
  /Jessica

 4. Åh mums gumman!!

  Åt denna igår, hade Milda Mat Xtra istället för grädde men jisses så gott!! Kommer bli en favorit!
  Hade en laxfilé kvar i frysen och svängde snabbt ihop rätten till mig själv nu, fast med kokt potatis och kokta morötter – Mumsish!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..