Gratinerade svampcrustader

Det här tipset har jag fått av nån av mina läsare (minns tyvärr inte vem på rak arm) och nu äntligen har vi testat det. Sååå gott!!! Mina stackars gäster fick nog knappt smaka för jag knaprade i mig nästan alla själv innan nån hann blinka. Vilken värdinna 😆

Du behöver:
minicrustader
champinjonmjukost på tub
persilja till garnering

Klicka ner en klutt mjukost i varje crustad (fyll dem ca 1/3). Sätt ugnen på 200 C och ställ in crustaderna på en plåt och gratinera ca 10 min (akta så inte crustaderna blir för mörka). Garnera med en bit persilja och servera dem genast med ett glas kallt vitt vin.

 1. Mmmm…vad smarrigt. Måste absolut testas!

  Du…jag har precis för mig att du för ett tag sedan skrev om pannacotta med hallonsirap eller något liknande!?! Har du det receptet utlagt någonstans…har letat men hittar inte.
  Jag har hittills kört med limesirap till min pannacotta, vilket är jättegott, men det kan ju vara värt att prova något nytt.

  Kram kram från stammisen från Motala

 2. Helt allvarligt!
  Jag hittar bara mer och mer recept här som jag skulle vilja ha till helgen!
  Jag får ta och lägga alla recept i en bunke och låta en av barnen ta en lott av vilket recept det blir.
  Christina

 3. Dessa är bara så goda!!!!!
  Har gjort de så ofta att jag måste ta paus nu (men jag köpte 2 tuber kräftost när ICA hade rabatt i förra veckan för snart är det höst och krustader igen)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..