Julmat

Vi äter julmat i stora lass här. Vet inte hur många dagar det har blivit!! Nog för att jag älskar julmat, men det börjar bli nog nu 😳 I dag testar vi ett nytt recept med fläskfilé och limecheescake i stället. Recept kommer senare..

  1. Ja, vi har också ätit absurt mycket julmat både julafton och juldagen, men idag är vi barnvakt till syrrans ungar och 4-åringen bestämde att han ville ha hamburgare så det fick bli det idag istället. Ganska skönt att slippa julmaten faktiskt. Men imorrn ska jag nog ge mig på lite sill igen tror jag 🙂
    Hade ju tänkt jag skulle kunna promenera bort all extra mat, men jag har varit stormförkyld hela julen och t om haft feber så någon motion har inte varit på tal. Det blir omstart för hela slanten så fort jag är frisk mao.

    Ha en riktigt bra nyår!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..