Favoritrecept

Just nu är detta den absoluta favoriten hemma hos oss. I går bjöd vi mina föräldrar på just detta och det gick hem även hos dem. Får sambon bestämma så skulle han äta detta varenda dag. Helt allvarligt alltså. 😆

Italienskt bjudbröd, receptet finns sen tidigare publicerat HÄR.

I kväll ska vi bjuda på ännu en favorit. Kräftsoppa! Jag är dunderfökyld så soppa är precis vad jag känner för! Har ingen ork att testa nåt nytt (och när man inte känner nån smak direkt så är det inte så lockande heller) men efter nyår då har jag stora planer!! Listan är l-å-n-g på nya recept jag vill prova. Dessutom börjar min lilla guldklimp bli stor och inom en inte allt för avlägsen tid är det dags för smakportioner och så småningom puréer och små måltider. :woohoo:

  1. Vad har du för bröd på den här sista bilden på det Italienska Bjudbrödet, såg mycket godare ut en ¨limpan¨på det tidigare receptet.

    Tack för en underbar blogg!!!

  2. Hej!
    Gjorde bjudbrödet i tisdags. Blev jättegott!!
    Stort TACK för dina fina recept. Är ofta inne och tittar på dina fina ”sidor”. Söt liten Olivia !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..