Nyårsmat

Oj vad det googlas nyårsmat ute i stugorna nu!! Kul med så många besök på sidan, välkomna! Hoppas ni hittar vad ni söker. Just nu söks det som mest på plankstek, snittar/tilltugg, gorgonzolasås och gratinerad hummer. Det sistnämnda tjuvstardade vi med redan i gårkväll. 😆 Mums!

Plankstek är jättegott, men meckigt om man är många. Är man bara ett par stycken så rekomenderar jag det varmt!

Snittar hör nyår till!! Enkelt att slänga i hop är någon form av fyllda minicrustader. Tips på sådana hittar ni här, här och här. Eller varför inte baka små pizzasnurror. Smakar mkt gott till ett glas kallt bubbel!

Ni som söker på Gorgonzolasås, testa gärna min Roqefortsås i stället, den är ännu godare och smakar ännu lite lyxgare!!

Passar på att önska alla läsare GOTT NYTT ÅR!!!! Tack för i år!

  1. Gott Nytt År till dig och din familj också, såg förresten ert nytillskott på bild i ett tidigare inlägg också … helt ljuvligt söt 🙂 … tack för alla goda recept du bjuder oss läsare på, igår bjöd jag släkten på seg blåbärspaj, bakad på ditt recept, och alla tyckte den var toppengod!

    Hoppas att 2008 blir ännu ett toppenår för dig & din familj 🙂

  2. Vill önska ett gott nytt år! Hoppas di lilla familjen får ett fint år och att du fortsätter att bjuda på många härliga recept!

  3. GOTT NYTT ÅR till hela familjen!! så många nya härliga inlägg och bilder ska sätta mig tillrätta en stund med en kopp kaffe såhär på nyårsdan… *huvudvärk* 😉 Må så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..