Restaurang 1900

I går kväll var jag ute med tjejerna och åt på Mat-Niklas restaurang 1900. Vi blev väldigt positivt överraskade faktiskt. Mkt trevlig personal (nästan för trevlig), underbar lokal och god mat! Och himla trevligt sällskap. 😯 Vi kommer definitvit gå hit igen.

Jag åt Kungslax med frisésallad, skånsk senap, schalottenlök, gårdsörter och mandelpotatispuré. Och efter det delade jag och Fia på en ostbricka. Jättegott alltihopa! Laxen riktigt smälte i munnen :yum:

Sara testade Äppeldesserten och den var minst lika god som den ser ut. Vilken skapelse!

  1. Gud så läckert allt ser ut! Jag beställer nästan (i 9 fall av 10) lax när jag äter på restaurang. För mig finns det inget bättre än lax här i livet 🙂

  2. Men jesus så gott det ser ut!!! Gaaah, jag vill också äta fin restaurangmat! Det lutar åt en burk ravioli i kväll i stället. 😉

    Trevlig helg och tack för alla dina underbara recept! Vi har testat massor!

  3. Det såg verkligen lyxigt gott ut alltihopa!

    Har varit in och hämtat lite inspiration och knyckt några recept! tackar och bugar för din underbara sida!!

    Pöss pöss

  4. Håller med dig. Allt som vi beställde när vi var där var mycket gott och välllagat. Jag tyckte också om konceptet med lokalen. personalen var trevlig men behövde lite mera rutin då den var relativt nyöppnad i november. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..