Beach 08

Beach 08 närmar sig 😆 Så det blir mkt sånt här just nu:

  1. mm sallad är alltid gott! Vad har du för dressing där?

    Det är hemlagad Caesardressing (recept finns här på sidan). Sååå god!

  2. Detta skulle jag behöva äta också.Måste vara ”fel” på vågen här hemma.Hm.Men jag ska ta mig i kragen och gå lite promenader och lite nyttigare mat.Bara jag blir bra från min förskylning så.

  3. åh. den tallriken skulle jag inte tacka nej till. älskar sånt där enkelt å de e så gott. Tack för en otroligt inspirerande sida med mkt underbara recept. Vore roligt om du kunde uppdatera lika ofta som förr men vet att det inte alltid är så lätt. Tack iaf för en kanon bra sida./E.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..