Snabb lunch

Det blev snabblagad lunch i dag. Färsk pasta med basilikafyllning, goda svarta oliver och hemlagad Caesardressing. Jättegott!

  1. Det är gott med pasta av alla de slag men jag kan inte med den färska över huvudtaget… Trots att den är mjuk känns den inte färsk där i sin förpackning! Min pasta är färska när den är nykokt tycker jag! 😉
    Men din tallrik ser inte alls fel ut! Önskar er en Glad Påsk & allt därtill!

  2. Den där ceasardressingen måste jag absolut ta och prova någon gång. Det är ju så himla gott och jag är väldigt kinkig på det dessutom, tycker väääldigt sällan att jag får så god sådan som det ska vara när man beställer ceasarsallad ute på stan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..