Kräftpremiär

Förra året åt jag inte en enda kräfta. Vi missade helt kräftsäsongen eftersom vi låg på sjukhus då.. Så i år ska jag ta igen det, och då gäller det att starta i tid :-) I helgen åt vi färska kräftor från Vättern. Sagolikt goda!!!!

0

0 reaktioner på “Kräftpremiär”

 • Åsa skriver:

  Åååh vad gott…smarrigt!
  och ni är verkligen ute i god tid :)

  /Åsa

 • Camilla K skriver:

  Mm..så gott! Vi gav faktiskt bort en burk kräftor i helgen ist. för en blomma. Det uppskattades!
  Även jag bor ju så jag ser Vättern..och är riktigt bortskämd med dessa ljuvliga skaldjur!

 • Monica skriver:

  ÅH,Så gott!!! Jag ÄLSKAR kräftor,så jag ska egentligen inte titta på denna bild för det vattnas i munnen på mig då.Vättern har väldigt fina kräftor.Bor inte så långt från vättern och varamon.Tyvärr fiskar vi inte själva.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen