Kräftpremiär

Förra året åt jag inte en enda kräfta. Vi missade helt kräftsäsongen eftersom vi låg på sjukhus då.. Så i år ska jag ta igen det, och då gäller det att starta i tid 🙂 I helgen åt vi färska kräftor från Vättern. Sagolikt goda!!!!

  1. ÅH,Så gott!!! Jag ÄLSKAR kräftor,så jag ska egentligen inte titta på denna bild för det vattnas i munnen på mig då.Vättern har väldigt fina kräftor.Bor inte så långt från vättern och varamon.Tyvärr fiskar vi inte själva.

  2. Mm..så gott! Vi gav faktiskt bort en burk kräftor i helgen ist. för en blomma. Det uppskattades!
    Även jag bor ju så jag ser Vättern..och är riktigt bortskämd med dessa ljuvliga skaldjur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..