Matbloggens vara eller icke vara?

Klurar på hur jag ska göra med matplatsen. Den drar just nu en massa bandbredd så utrymmet tar slut. Funderar på om jag ska köpa till mer utrymme och låta den ligga uppe och fortsätta skriva här. Men frågan är om nån läser här? Jag ser ju att jag har ca 700 olika besökare om dan, men frågan är om de bara snubblar in av misstag eller faktiskt läser recepten? Endast en handfull kommenterar eller lämnar nån hälsning efter sig. Kanske lika bra att bara ha matbloggen som en receptsamling för mig själv? Eller vill ni läsa?

0

201 reaktioner på “Matbloggens vara eller icke vara?”

 • Gika skriver:

  Hej. Jag älskar din blogg o besöker den varje dag. Mkt för den goda maten som ger mig inspiration men också för inredningen i ditt hem. Jag älskar att laga mat o driver egen cateringverksamhet, befinner mig också i uppstarten för en food-truck där jag ska ha en ”Hamburgeria” :) Enbart högrevsburgare i alla dess former. Min Sambalburgare är eftertraktad :) Älskar att läsa dina recept o skulle sakna den här bloggen mkt om den försvann. Fast jag förstår dig. Jag ska försöka skärpa mig o kommentera ofta :)Två veckor i månaden kör jag middagar utifrån mig själv o två veckor efter din o gourmetmorsans blogg. Kanske inte följer era recept slaviskt alla gånger, men oftast. Må så gott. Kram

 • Natalie skriver:

  Jag är en återkommande besökare som ofta går in på din blogg för att få inspiration. Och just din blogg är den enda bloggen som jag riktigt fastnat för. Goda recept, lockande bilder och full med matglädje – det gillar jag!

 • Nettan skriver:

  Du får INTE lägga ner din sida. Maken till goda och enkla recept har jag aldrig hittat. Ikväll ska jag göra mexikansk kycklingpaj, tacopaj och broccolipaj. Till efterrätt blir det pollykaka. Allt kommer från dig……

 • Jeanette skriver:

  Vilken underbar matblogg du har!! Hittade hit idag av en slump när jag sökte efter tacogratäng. Men la genast sidan till favoriter – lär bli många besök på din sida. Supersmarriga recept o jättefina bilder! Jag lär garanterat prova många av dina underbara recept!!!!!

 • elin skriver:

  Nej du får inte lägga ner, har läst din blogg dygt ett år å är inne mest varje dag å kollar om du lagt upp något nytt, älskar din blogg. Vore väldigt tråkigt om du överväger att lägga ner den.

 • Lisa skriver:

  700 besökare om dagen, är inte det rätt mycket?? (Idag är det 775 än så länge…) Jag tror faktiskt inte så många ”snubblar” in hos dig utan kör ett säkert kort. Hos dig får man tag på bra recept som man kan lita på, dessutom är dina foton är helt gudomliga!! Jag vaknar ofta väldigt tidigt och kan bli vrålhungrig redan vid 4-5 tiden om jag gör ”misstaget” att vara inne på din sida då..
  Kramar

 • Anne skriver:

  Vill bara sälla mig till skaran som också letar recept på din sida nästan dagligen. Supertrevlig sida, med familjevänliga enkla recept.

 • Malin skriver:

  Va kul att så många liksom jag vill att du ska fortsätta matblogga!

 • Anna Panna skriver:

  Ja du måste ha kvar den. Jag har aldrig gillat att laga mat tills jag hittade denna underbara blogg. Snälla ha kvar den.

 • Marielle skriver:

  Tycker absolut du ska ha kvar den, läser den själv väldigt ofta, är dock dålig på att kommentera….Men sidan är toppen!

 • Linda skriver:

  Lovar att bli bättre på att skriva kommentarer!!!! Låt sidan finnas kvar!!!

 • Rebecca skriver:

  NEEEEEEEEJ! Du får inte lägga ner :)
  Dina recept är toppen!

 • Malin skriver:

  Jag skulle sakna din blogg otroligt mycket! Kikar nyfiket in så gott som varje dag för att se om du lagt upp något nytt, smaskigt recept. Är alldeles för dålig på att ge lite feedback tillbaka till dig tyvärr. Det är otaliga gånger som din blogg räddat våra middagar här hemma. Är långtidssjukskriven och har tappat det mesta runt omkring mig vad gäller dagliga rutiner osv. Inspiration till mat har varit totalt noll och med en hungrig man och två kinkiga barn så har det varit tufft. Här hos dig har jag alltid hittat alternativ till vad som hamnar på bordet och tro det eller ej…jag har till och med provat på att baka för första gången på lång tid tack vare dina roliga, lätta och inspirerande recept! Tusen tack!!!!

  Kramar Malin

 • Åsa skriver:

  Hämtar inspiration här ofta och det gör även andra delar av min familj.

  Kram Åsa

 • anette skriver:

  VICKAN!!!
  Snälla! Sluta inte!! Jag kollar din blogg varje dag, snor recept och tips lite nu och då. Har varit så besviken nu när det varit långt mellan uppdateringarna! Du är ju favoriten med dina fina bilder! Jag borde nog varit flitigare med att kommentera… Har inte tänkt på det.. TACK för alla goda recept hittills! Anette

 • Lena skriver:

  Du MÅSTE ha sidan kvar för oss, snälla!

 • Annelie skriver:

  Nej snälla sluta inte du har räddat många middagar och jag hoppas att du kommer att fortsätta att göra det i framtiden.

 • Cath. skriver:

  Ååå, jag hoppas du väljer att ha den kvar för jag kanske inte är här så ofta men jag älskar din blogg! Tycker den är helt suverän!
  Må så gott!

 • jakob skriver:

  du har en av de bästa matbloggarna helt klart!

  vad kör du för webhotell nu och vad har du för behov?

 • PollyPrettyPants skriver:

  Noooooo…du får inte sluta!!! Du inspirerar mig när jag inte har någon inspiration what so ever!!!

 • Viveca skriver:

  Jo, jag läser och lagar. Kommenterar sällan, illa jag vet. Men ett par gånger i veckan för att få lite idéer som är enkla och fixa. Vad jag gillar med din blogg är att det är både recept med enkla medel men också lite mer avancerade om man vill åt det. Fortsätt!!! :)

 • Evali skriver:

  Jag är in flera gånger i veckan för att få inspiration från din matblogg, så snälla stäng inte ner den. Det är den bästa matblogg jag läser!

 • Jenny skriver:

  Din blogg är super, läser och får inspiration flera gånger i veckan men det är första gången jag lämnar en komentar….

 • bullen skriver:

  KLART DU SKA HA DEN KVAR!!! och vi lasare MASTE borja kommentera mer!!!! superbra recept!!!

 • Karin skriver:

  Ja, många nya bloggar poppar upp varje dag och det krävs att man har något unikt att erbjuda annars hamnar man långt bak i listan hos sökmotorerna…..
  Nu är det lättare sagt än gjort för oss matbloggare att vara unika eftersom antalet receptbloggar och receptsajter också växer dag för dag. Merparten av besökarna ägnar dessutom endast några få sekunder åt en blogpost. Därför kan jag också ibland känna att bloggandet är meningslöst och slöseri med tid.

  Jag gissar att du startade din blogg en gång i tiden för att du tyckte det var roligt. Det var aldrig tänkt att det skulle bli en belastning. För egen del gick jag helt enkelt över från att posta varje dag till att posta bara en gång i veckan. Besöken har inte blivit färre på grund av det. Det kan jag se på min besöksstatistik och jag tar en bloggpaus när jag känner för det.

  Kommentarer är ett fantastiskt sätt att kommunicera med andra bloggare och byta erfarenheter men de har också en baksida. Spam, oförskämdheter och annat som man måste ta bort. En gång var det t o m en person från Iran (man eller kvinna) som friade:)

  Och titta nu så många kommentarer du har fått!

 • Sandra skriver:

  Jag läser dina recept och tittar in här då o då :)
  Tycker absolut inte att du ska sluta.

 • Elisabeth Johansson skriver:

  Ha din fina blogg kvar!
  Jag kommenterar sällan, men kollar varje dag.
  Du ger mycket inspiration.
  Kram,
  Elisabeth

 • Anneli skriver:

  Jag håller med hela bunten, ha sidan kvar!!
  Du har en underbar matblogg med underbara foton på dina läckra rätter. Du får mig att vilja laga mer mat och det känns tryggt att hitta SVENSKA recept som även är lätt att laga till här i USA.
  Sedan så är föresten din svärmors kycklinggryta en favorit här hemma.

 • Lotta skriver:

  Hej! Hittade din sida när jag letade efter kräftsoppa och soppan blev underbar, ska även titta på alla dina andra recept. Jättetrevlig sida! Lotta Norrköping

 • Marina skriver:

  Brukar inte lämna kommentarer så ofta, men gillar verkligen din blogg. Älskar att få både smarriga och enkla recept som fungerar när barnen är hungriga och man själv är trött. Även skönt att höra/läsa att det är ok att ”fuska” med kelda mm. Sådana tips tas också gärna emot lite då och då.

 • Carina skriver:

  Nej fortsätt snälla, upptäckte din sida igår och gillar den helskarpt verkligen! Gjorde din busenkla päronkaka idag som jag bloggat om!
  Länkade hit till sidan också :-)
  Hälsar Carina

 • Jenny skriver:

  Jag kollar alltid på dina recept.. har tipsat alla väninnor om din sida

  /Jenny från Örebro

 • Elena skriver:

  Snälla,stäng inte matplatsen! Den är så inspirerande.Jag har testat så många recepten.

 • Eva skriver:

  Ha kvar den! Du är min räddning när kylskåpet inte ger någon inspiration! Är här inne flera gånger i veckan!

 • pp skriver:

  Även jag läser, även om jag inte lagar så ofta så får jag mkt inspiration härifrån. Snälla, ta inte bort!

 • Lena skriver:

  nej snälla…

  ta inte bort min inspirationskälla. Jag läser dina recept nästan varje dag, och lagar väldigt mycket härifrån.

 • Linda skriver:

  Klart du ska ha den kvar! Jag går in här nästan varje dag.

 • Louice skriver:

  Åh nej!!! Du får inte sluta skriva här! Kollar din sida ofta efter goda recept fast jag har nog aldrig kommenterat. Klart en av de bästa matbloggarna!
  Så pleeessssss! Vill ha den kvar! :)

 • maria skriver:

  Du måste fortsätta! Dina recept räddar mig i stort sett varje dag när jag grips av idétorka.
  Just i detta nu hamnade jag här för att jag är sugen på att tillaga kyckling ikväll, men jag vet inte hur eller vad jag ska göra av kycklingen, så jag tänkte titta igenom dina recept och välja ett av de.

  Kanske vi som är stammisar ska börja betala för oss? Jag gör det gärna! Låt en handfull recept ligga ute för allmänintresse, och lås in resten så att vi får göra rätt för oss när vi knycker dina idéer.

  Do what it takes, jag älskar dina recept!!

 • Johanna skriver:

  Har precis hittat hit och vill garanterat fortsätta att följa recepten, så lätta och goda!!!
  //johanna

 • Helena skriver:

  Det är klart att vi vill läsa!!! Har följt din matblogg i nästan två år nu och jag har lagat en massa smarrigt som du har bloggat om. Själv är jag dålig på att kommentera här men snälla fortsätt ditt matbloggande!!!

 • jögga skriver:

  Fortsätt gärna för recepten här är dom bästa!
  Inte bara smal mat och vem vill igentligen äta tråkig smaklös mat?. låt din blogg bli insperation för dom stora massorna!

 • Sabina skriver:

  Nej Nej Nej!!!
  Du har den bästa av alla matbloggar som finns.
  Älskar dina recept på god mat framförallt för att allt går
  snabbt. Tack vare dig kan man trots tidsbrist servera god vällagad
  mat varje dag istället för tråkig färdigmat.
  Är inne och läser och lånar recept varje dag men jag är tyvärr dålig på att kommentera.
  Varför inte lägga in lite mer reklambanners så tjänar du en slant också.

 • Gabriella skriver:

  Wee,vad kommentarer du har fått nu!
  Jag läser här och tar recept…men är dålig på att kommentera.
  Ta inte bort den :)

 • Caroline skriver:

  Den ska vara kvaaaaar!! Den e min räddning i många lägen ska du veta!! Please ta inte bort den!!

 • Adam skriver:

  Instämmer med alla andra, ha den kvar!

 • Fia skriver:

  Men gaaaah! Ta inte bort matbloggen för bövelen! Jag överlever inte utan den. Du anar inte hur många middagar dina recept räddat för oss!

 • Daniela skriver:

  Klart du ska ha kvar din blogg, älskar att läsa och laga dina recept, synd att man är så dålig att skriva kommentarer=)
  Fortsätt please!!!!

 • Helena skriver:

  Ge oss ett svar – kommer du att fortsätta ?!!!!!!! SNÄLLA …;)

 • Ronny skriver:

  Klart man läser recepten,mycket som är gott på denna sida.

 • Selma skriver:

  Neeeeeeeeejjjjjjjjjjj du måste ha kvar bloggen. Du har så bra recept som man vill prova på och har redan provat som blivit favvo. Snälla ha kvar bloggen!!!!
  kram

 • Frida skriver:

  Ha kvar den!!! Annars har jag ju inget roligt att läsa :D

 • Cissi skriver:

  Hej, jag hittade denna sidan för ett tag sedan. Nu är den en av mina dagliga ”måste-sidor”. Förstår om det är trist att skriva när man aldrig får ngt tillbaka. Jag bloggar själv, så jag vet och ska därför bli bättre på att skriva en kommentar.
  Ha en fin helg!

 • Louise skriver:

  Klart du ska ha kvar den! Jag tar många recept från dig och jag har hittills varit mycket nöjd, men dessvärre dåliga på att kommentera..

 • Eric skriver:

  vi vill såklart läsa och vill att du ska vara kvar..

 • Veronica skriver:

  Jag brukar vara in här flera ggr/vecka och har lämnat en kommentar då och då.

  Tycker att dina recept är inspirerande och framförallt – inte så tillkrånglade. Precis som jag vill ha det.

  Förutom dina recept så tycker jag att det varit trevligt att få läsa om era små utflykter, restaurangbesök ni gjort m.m.

  Hoppas att du fortsätter med ”Matplatsen” i många, många år till.

 • Emelie skriver:

  Nej nej, ha kvar det som det är, finns ingen bättre receptsida än den här!!

 • Viveka skriver:

  Nej, nej!!!!!!!!!!

  Den bästa kokboken jag har får du ju inte lägga ner!

  Lättlästa, lättlagade recept som inte innehåller en massa
  underliga ingredienser. Ofta när man hittar recept skrivna av
  ”proffs” innehåller de en ”nypa av ditt och en knivsudd av datt”
  som man måste köpa hem och sedan kanske aldrig
  använder igen.

  Snälla, fortsätt med din blogg :=)

 • Moa skriver:

  Älskar dina recept. Lagar mycket från din sida…

 • Linda skriver:

  Klart du ska ha den kvar!!! Jag tittar in varje dag och låter mig inspireras och blir lika glad varje gång det dyker upp ett nytt recept! Du lyckas alltid få allt att se gott och inspirerande ut. Vore verkligen synd om du slutade med denna underbara sida! Ha det gott!!!

 • Sara skriver:

  Hej!

  Din sida är suveränt bra! Jag har hittat många bra recept här! Det vore synd om du slutade att skriva! Jag håller också tummarna att du fortsätter skriva!

 • Mia skriver:

  Jag anväder dina recept minst en gång i vecka, så orkar du fortsätta, fortsätt!! Otroligt inspirerande sida och många mumsiga recept!

 • Anna skriver:

  Synd om du slutar skriva, det är en sån underbar sida med bra blandning av fastfood och långkok och allt där emellan =)… jättebra smaskiga recept och snygga foton!! Ja, den är snygg hela sidan faktiskt. Men jag är dålig på att kommentera… ska bättra mej och hålla tummarna att du fortsätter

 • Karin skriver:

  Åh, vad roligt att du fått så många kommentarer på det här inlägget! :-) Jag ansluter mig till skaran som vill att den ska vara kvar, men bara så länge du själv tycker att det är roligt så klart!

  Jag kan tänka mig att många inte skriver kommentar här eftersom man vill laga receptet innan man skriver. Ibland läser jag recept här som jag inte har användning för förrän om några månader. Jag försöker gå in och skriva kommentar när jag har lagat/bakat, men då blir det ju några månader senare…

 • elin skriver:

  jag vill absolut att den är kvar! :O

 • Camilla K skriver:

  Jag har redan skrivit det tidigare till dig, men gör det igen. JAG vill att du har matplatsen kvar då den är en stor inspirationskälla för mig och många andra..men givetvis är det du som ska ha lust att fortsätta med den! Kram

 • Emma skriver:

  Jag bara älskar dina recept och tittar in här ofta. Har till och med sidan bland favoriter! Lovar att jag skall kommentera oftare! :)

 • Finna skriver:

  Klart att du måste ha kvar blogen – det märker du väl på responsen här!! Men jag känner samma sak för min matblogg, sällan man får kommentarer där. KRAM!!

 • Jessica skriver:

  Jag spanar in här när ideérna tryter :) Men jag förstår om du stänger ner den..även om jag skulle tycka det är urtrist :(

  KRAM och trevlig helg!

 • Annso skriver:

  Jag vill oxå ha kvar Matplatsen!! Den är perfekt att söka på när man t ex behöver middagsinspiration!!

  Kram

 • Lotta skriver:

  Hej, NEJ, du får inte sluta, din sida är ju den BÄSTA att gå in på när man behöver inspiration att laga mat, vilket behövs flera ggr i veckan. Du får inte lägga ner sidan!!!Kram/Lotta

 • Ellinor skriver:

  Nej, ha kvar bloggen, även om du inte skulle skriva mer i den! Det här är den bästa ”kokboken” jag har, hihi ;)

 • Lisa Gbg skriver:

  SNÄLLA, rara, du får inte lägga ner!!! Jag hämtar massor av inspiration här och är inne nästan varje dag och kikar. Men jag kunde ju varit bättre på att kommentera… Du ÄR min kokbok numera!!

 • Johanna skriver:

  E du galen???? Jag älskar din sida!!! Den vill jag ha kvar!!

 • sarah skriver:

  Neeeej stäng inte ner matplatsen! En av de största inspirationskällorna jag använder mig av på nätet!

 • Elin skriver:

  Lägg inte ner! När jag har använt dina recept har det blivit succé och jag får mycket inspiration från dig. Skulle sakna sidan!

 • Nathalie skriver:

  Jag tittar in nästan varje dag för att se om det kommit in nåt nytt! Gillar verkligen din sida med massooor av goda recept och bra inspiration! =)

 • Lina skriver:

  Är ofta in på sidan och har testat massor av dina recept!!! Så mycket gott! Nu är jag här för att leta sötsaker :-)

 • Cathrin skriver:

  Jag älskar också din sida, tillhör absolut en utav de bästa-alla kategorier!! Har provat massor utav recepten och de är verkligen super! /Cathrin

 • Ullis skriver:

  Är här inne o tittar nästintill varje dag, skulle vara jättetråkigt om sidan försvann eller slutade uppdateras! Blir så inspirerad av alla recept och tips. Hoppas att du tar beslutet att driva den vidare!

 • Tina skriver:

  Jag vill läsa! Är här ofta för att titta om något nytt smaskigt dykt upp. :)

 • jenny skriver:

  Åh nej lägg inte ner!!!
  Jag älskar din sida och dina recept!! Använder dom väldigt ofta!
  KRAM Jenny

 • Astrid skriver:

  Jag tillhör också dom som är inne och läser så gott som varje dag men aldrig har kommenterat… Fortsätt blogga, din sida är verkligen en guldgruva när inspirationen tryter! Jag lovar att bli bättre på att kommentera :D

 • Mickis skriver:

  Jag kom hit via en länk från en blogg nyligen. Tycker att du har bra och vettiga recept.
  Hoppas du kommer att finnas kvar så jag kan fortsätta kika in!

 • Nillan skriver:

  NEJ, NEJ, NEJ lägg inte av – fortsätt att inspirera med goda recept och underbara bilder!

 • Petter skriver:

  Jo, jag snubblade in av misstag. Blev dock kvar, så lägg inte ner.

 • Dora skriver:

  Jag och flera av mina kollegor och kompisar läser dina recept, SNÄLLA stäng inte!!!

 • Vxlhäxan skriver:

  DU får absolute inte sluta. Vi är några stycken som jobbar i en vxl i norrlands inland närmare bestämt i bjurholm och följer din blogg.
  So please, svik oss inte du har underbara recept.
  Mvh
  Växelhäxan i norrland

 • Camilla skriver:

  Nej men, du måste ju fortsätta! Älskar din blogg och alla underbara recept!

  Kram Camilla

 • Ulrika skriver:

  Vill läsa!!

 • Agnetha skriver:

  Neeeej! aldrig i livet att du får sluta! ursäkta att jag är dålig på att kommentera men jag lovar att komma ihåg att kommentera:-) Ag i Kumla

 • mela skriver:

  jag läser din matbloggdagligen har har fått massa ider från dig så jag tycker att du skall forsätta att blogga om mat

 • Minigrisen skriver:

  NEJ!! Inte stänga ner – har ju haft denna sidan på favoriter huuur länge som helst, och jag använder mig av dina recept. Så jag hoppas verkligen du vill fortsätta!

 • Kerstin skriver:

  Det är så man får skrämselhicka. Detta är ju en guldgruva med recept att ösa ur….

 • Lena skriver:

  Hoppas du behåller sidan. Älskar dina recept.

 • Cecilia skriver:

  Nä, du får inte alls stänga ner!! Så det så:)

 • Margitha skriver:

  Hoppas att du väljer att ha den kvar.
  Kram

 • Caroline skriver:

  Matplatsen måste få vara kvar! Alla recept jag provat har varit strålande :) Jag rekommenderar mina vänner och bekanta att de ska kollla in din sida för mumsiga recept, snälla ha kvar den!

 • Petra skriver:

  Fortsätt blogga. Läser alla dina recept..
  Toppensida

 • Therese skriver:

  Förlåt att jag inte kommenterat, men jag lovar bättring! Älskar dina recept och läser här lite då och då för inspiration. Använt några av recepten, och har flera på gång som jag tänker testa. Det har faktiskt blivit så att jag när jag är sugen på nåt nytt ofta går in här och kollar innan jag letar på de stora sajterna som t ex recept.nu eller ica.

 • Tone skriver:

  Läser inte denna blogg varje dag, men minst varannan vecka.
  Mycket bra recept, allt ser enkelt ut men upplagt snyggt. Lite Leila över dig :)
  Så ha kvar…. trots att jag inte heller är en av de som kommenterar så är vi nog många som tycker detsamma…. ;)

 • E skriver:

  Nej, lägg inte ner! Blir alltid glad när du har uppdaterat.

 • L skriver:

  Du måste ha den kvar! Även fast jag inte brukar kommentera så är jag inne i princip varje dag och läser och tar dina recept.
  Du får hellre skriva oftare :)

 • Mathilda skriver:

  Jag läser inte alla recept men det är alltid hit jag återvänder när jag ska bjussa på mat eller när jag har ett par rester i kylen jag vill göra något smarrigt av. Så för mina gästers och för mina resters skull – ha kvar matbloggen är du gullig ;)

 • Camilla skriver:

  Åh nej, du måste ha den kvar, du är min inspirationskälla, det börja med för ca 2 år sedan som jag gick med i viktväktarna, då sökte jag efter recept och fann din sida. Du är så kreativ och fyndig och har så inbjudande bilder, ett recept utan bild är inget fullvärdigt recept tycker jag :) Jag är en trogen besökare utan inloggning så jag hoppas det inte blir ngn här.

  Tjingeling

 • Britt skriver:

  Nej gör inte det. Jag har gjort många av dina rätter:)))))

 • Veronika skriver:

  Jag brukar kika in ganska ofta för att få tips och läskas. Jag tycker du är jätteduktig och hoppas att du kommer fortsätta. Har lagat flera av de recept du lagt ut. Exempelvis din kladdkaka och din mexikanska kycklingpaj, mums. ha det bra och hoppas du fortsätter!

 • Åsa skriver:

  Du måste vara kvar! Älskar dina recept men är dålig på att kommentera. Din receptsamling är den bästa på nätet!

 • Matilda skriver:

  Skulle vara jättetråkigt om du stängde ner sidan!!! Dina recept är helt fantastiska och jag lämnar ut adressen till så många jag kan. Vi får väl alla försöka bättra oss när det gäller att lämna kommentarer :)

  Kram och tack!

 • Magdalena skriver:

  Hej!!

  Ja, behåll sidan! Av dig får jag en massa inspiration och tittar in dagligen för och se om det finns nåt nytt. Keep up the good work! Kram

 • Millan skriver:

  Jag ar har inne och hamtar inspiration flera ganger i veckan sa skulle tycka det vore trakigt om du stangde ner sidan. Dock ar jag urkass pa att lamna avtryck pa just den har sidan… lamnar oftare pa andra sidan.

 • Linn skriver:

  Jag läser recept härifrån varje dag, du anar inte hur mycket av dina recept jag har lagat :D

 • tanten skriver:

  Nej lägg inte ner! På mitt jobb väntar vi med spänning varje dag på nya recept! Du gör ett bra jobb med sidan!

 • Sara skriver:

  Jag vill jätte gärna fortsätta läsa här! :-)

 • Sara skriver:

  Ännu en som är inne och läser nästan dagligen, men inte lämnat någon kommentar.. Tycker dina recept är så inspirerande och de jag har provat har blivit supersmarriga så sluta verkligen inte blogga!

 • Jessie skriver:

  Jag läser och provlagar nästan alla dina recept. Du är en sann inspiration och jag skulle bli sååå ledsen om du la ner. Men det ska ju samtidigt vara roligt och givande för dig.

 • Mona skriver:

  Vi vill ha kvar dig! Jag går dagligen in på din sida, och jag blir alltid lika glad när du uppdaterat. Har använt många av dina recept!

 • Trogen läsare! skriver:

  Är inne här dagligen o läser dina recept, även om jag aldrig skrivit ngt kommentar tidigare.. Skulle sakna matplatsen massor om du la ner den, så snälla gör inte det! Bästa matbloggen!

 • Marika skriver:

  Nej lägg inte ner!! jag är en av de sjuhundra dagliga besökarna och har fått jätte mycket inspiration av dina recept! Så fort jag inte vet vad jag ska laga till middag så går jag in på din blogg! en jätte bra sida, låt den vara kvar =)

 • Hanna skriver:

  nej jag älskar din blogg! speciellt alla efterrätter, det är grym inspiration! ta inte bort den snälla! :D

 • Amanda skriver:

  Ha kvar den!! älskar verkligen din blogg, underbara recept och kanonfina bilder! :)

 • Liv skriver:

  Jag kommenterar sällan bloggar men nu är jag tvungen. Sluta absolut inte med matplatsen. Jag trillade faktiskt in här av en slump för några år sen och har sedan dess varit en trogen besökare. Så fortsätt bättre ‘matblogg’ finns inte!

  / Liv

 • Ann-Sophie skriver:

  Nej jag kollar alltid här när jag kört fast och tipsar andra om hur bra recept och fina bilder de e….så ja länkar alltid din sida till kompisar…så lägg inte ner…ja provade laxen med romsåsen min sambo höll på att äta ihjäl sig. De blir våran ”finmiddag” nästa gång vi får gäster…:d

 • erica skriver:

  jag vill ha din blogg kvar, jag tittar varje daaaag stäääng ej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Marie skriver:

  Din blogg är den bästa! Jag tittar in dagligen för att kolla om den uppdaterats och med vilka recept. Ha den kvar för den är så uppskattad!

 • Anki skriver:

  Ha den kvar! Kollar nästan varje dag och lagat fler av recepten och är mycket nöjd men orkar ju inte kommentera. Fortsätt i samma stil!

 • Camilla skriver:

  VI LÄSER RECEPTEN!!
  Och vi älskar dom… jag och min kille har ganska nyligen hittat till din blogg, men vi har redan gjort 3 recept och har tänkt göra ALLA på din sida ;) Så sluta inte… snälla :-)
  Kramar Camilla

 • Maria skriver:

  Åh nej stäng inte ner! Jag kollar här jätteofta, jag är bara så dålig på att lämna kommentarer.

 • Jenny skriver:

  Nej, sluta inte blogg!
  Din sida är underbar!!
  Alltid så fina bilder och allt ser alltid så gott ut!
  Blir otroligt inspirerad av din sida!
  Men ska verkligen bli bättre på att kommentera!

 • Emma skriver:

  Jag får inspiration här flera ggr i veckan!! så ha den kvar!! :)

 • Mitta skriver:

  Jag älskar din sida! Jag läser varje dag..så ha de kvar!!

 • Lisa skriver:

  Jag håller med alla andra. Du får absolut inte lägga ner bloggen! Jag ska försöka bli bättre med att kommentera, bara du är kvar!!

 • Millis skriver:

  Hahaha, jag läste först ditt inlägg och tänkte bara Neeeej, inte sluta, värsta bästa matbloggen ju :-) Sen såg jag att det var 66 kommentarer, så jag hoppas du inser hur många vi är som förlitar oss på dig för middagstips ;-)

  kram på dig!

 • pernilla skriver:

  SLUTA INTE!!!!!!!!

 • Jessica L skriver:

  Du får inte sluta! Då har jag ju inga nya goda recept att prova. När jag inte vet vad vi ska äta hemma så tassar jag in här och hittar alltid något gott att laga.

 • Sussie skriver:

  Men hallå! Nu när jag äntligen har hittat en receptsida som passar mig som handen i handsken ska du väl inte sluta???
  Kämpa på ett tag till är du snäll!! :)

 • Maria skriver:

  Jag fick tips om din sida i somras och är nu inne och kikar varje dag, den är jättebra!

 • Carina skriver:

  Även jag kikar in varje dag, men har aldrig lämnat någon kommentar förut (något jag alltför sällan gör när jag besöker bloggar överhuvudtaget). Jag hoppas att du finner fortsatt inspiration så att din blogg lever vidare – det vore tråkigt om du lägger ner!

 • Maddan skriver:

  Jag kollar in varje dag också och läser alltid recepten. Blev senast inspirerad av grytan, det är ju verkligen läge för sån´mat nu. Så plz, fortsätt!

 • Martina skriver:

  Jag kommer in hit varje dag och blir jätteglad när det kommer ett nytt recept. Jag älskar dina bilder och det ser alltid supergott ut. Jag får mycket inspiration härifrån så jag vill inte att du slutar! :-)

 • Helena skriver:

  Jag läser nästan varje dag!

 • ingegerd skriver:

  du får inte lägga ner den!!det är en fin blogg,och du ha många smarriga recept!!

 • Jessica skriver:

  NEJ! ta inte bort den, sjukt bra recept i precis min smak. Om du iaf skulle få för dig att stänga der den kan du väl ge one week notice eller nåt så man hinner skriva ner alla favorit recepten (så behändigt att ha dem tillgängligt nära på datan direkt man behöver dem och inte måsta organisera själv) Men du gör ju som du vill, väldigt uppskattad sida dock! Vore tråkigt om den försvann.

 • Juliana skriver:

  Klart du ska ha den kvar! Det är ju min favorit matblogg. Ingen är ens i närheten av din!!

 • Erica skriver:

  nej sluta inte, jag älskar dina recept!!!har lagat massor!!!!
  du har min favvo-matblogg ju!!!!

 • Ulla skriver:

  Jag kollar din sida flera gånger i veckan och den är verkligen inspirerande.
  Snälla behåll den.
  kjam

 • Sopheia skriver:

  Jag har dig tillagd på google reader, så läser alla nya inlägg + att jag alltid kollar in när jag inte vet vad jag ska laga till middag. Enklare med att leta här än att till exempel söka på http://www.hittarecept.se (och mer inspirerande). Så du får hemskt gärna fortsätta :).

 • ellen skriver:

  Jag har inte heller kommenterat mer än någon gång, men jag använder mig av dina recept och är här och kollar nästan varje dag för att se om det har dykt upp något nytt smarrigt recept. :)
  Så jag vill förstås att du fortsätter. ;)

  Vill du ha fler kommentarer, så lovar iaf jag att kommentera varje gång jag har testat ett nytt recept. :D

  Kram!

 • Johanna skriver:

  Stanna kvar!! Jag läser ofta och använder många av recepten! Är en bra sida att gå in på och få inspiration!!
  Kram!!

 • Malin skriver:

  Jag läser dina recept och lagar maten – och kollar om det finns något nytt nästan varje dag. Jag vill att du fortsätter!! Snälla…

 • Martina skriver:

  Fortsätt!! Jag besöker dig så gott som dagligen och du har suveräna recept!! Om du mot förmodan skulle ta bort bloggen, säg gärna till i förväg så man har ngn chan att kopiera några av dina recept innan det är för sent! Din ”matblogg” är toppen!
  Kram Martina

 • Helena skriver:

  Fortsätt ! Fortsätt ! Jag vet inte vad jag ska göra i köket om du slutar med dina tips ! Min man och två hungriga pojkar skulle ständigt vara hungriga …….;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ida skriver:

  Jag har inte heller gett mig till känna men använder mig ofta av recepten här! :)

 • Frida skriver:

  Ha den kvar snälla!!
  Jag läser den men kommenterar aldrig. Letar alltid recept här när jag vill göra något nytt.
  Ta inte bort den.. snälla snälla..
  Mvh
  Frida

 • Caroline skriver:

  Ännu en ”anonym” beundrare inställer sig i ledet! Håller alla tummar och tår för att du inte slutar, dina recept är toppen. Har tipsat alla vänner och tom mamma surfar in här dagligen för att ta del av alla recept!

  Om du (gud förbjude) bestämmer dig för att sluta måste du förvarna i god tid så man hinner printa alla härligheter! :)

  Skickar en kram till dig för att du delar med dig av dig själv och hoppas att vi ”ses” i fortsättningen också.

 • carita skriver:

  Hej, jag är en av dina anonyma ”beundrare” som inte lämnar någon kommentar…snälla jag vill fortsätta att tillaga dina goda recept!

 • Maria skriver:

  Du måste absolut ha den kvar!! Jag har hittat många goda recept här, kollar nästan varje dag.

 • Helen skriver:

  Absolut MÅSTE du ha den kvar…jag är här nästan varje dag och kollar :) Har provat många recept och fått bra tips :)

 • Madde skriver:

  Du får inte lägga ner denna sida, jag kollar ofta efter bra recept här

 • Hanna skriver:

  Neeej, lägg inte ner bloggen, jag är inne hela tiden och kollar om det kommit nya recept. Är dålig på att skriva kommentarer.. sorry…
  Men detta är iaf min favorit-sida när det gäller recept, har lagat en massa härifrån!
  Keep up the good work!! =)
  // Hanna

 • Lina skriver:

  Det är lite intressant att så fort en bloggare råkar tveka över att ha kvar sin blogg eller lägga ner etc; så vips! dyker en massa kommentarer in. Är inte det lite märkligt?

  Som du ser så läser folk bloggen, och jag är en av dem som läser din blogg, läser recepten och använder mig av dem! :)
  Så vad du än gör, ta inte bort den – blogga mera!!!

  Du är guld! :D

 • Jenny skriver:

  Räcker upp handen och erkänner att jag är en av dem som besökt hit många ggr men inte lämnat kommentar… bara av just den anledning att jag är så dålig på det. Men snälla fortsätt! Dina recept är ju så underbara!

 • Lisa skriver:

  Jag vill fortsätta läsa!! Bara kommenterat ngn gång o ska faktiskt bli bättre på det! Just nu försöker jag gå ner några kilo så, de härliga kakorna skippar jag just nu men jag älskar läsa o kollar in typ varje dag

 • malin skriver:

  Hittade hit nyligen av en slump och är helt fast. Provade i veckan ett par av dina recept och vill gärna kunna titta in i fortsättningen.

 • Ludmila skriver:

  Jag vill ansluta mig till alla som har redan kommenterat: Jag älskar din blog, den ligger i Favoriter, kollar ofta och längtar efter nya recept!
  Senast igår bakade jag en Polly-kaka som blev en succe bland gästerna…. Jag har provat massor av dina recept, och allting var gott! Så snälla, ta inte bort min och många andras inspirations källa.
  Jag är dålig på kommentera, men jag visste inte heller att det var viktigt för dig…. nu ska jag bli bättre

 • Annapajen skriver:

  Klart jag vill läsa! Jag är dålig på att kommentera, men har testat flera av dina recept! Keep up the good work =)

 • Jen skriver:

  Kollar in nästan varje dag!! Massor av bra tips!!! Jättebra blogg!

 • Karolina skriver:

  Nej nej..DU måste ha den kvar!! Har precis hittat hit och den är himskans såå bra :-)) Får massa inspiration och tips ju. Såå snälla..Fortsätt skriv här.

  Tusen tack!
  //Karolina

 • caroline skriver:

  Vi vill självklart läsa!

 • Nettan skriver:

  NEJ, det får Du inte göra! Jag tittar nästan varje dag. Du är min största insperationskälla. Sluta inte // Nettan

 • Anna skriver:

  Jag följer din blogg slaviskt. Den är så oerhört inspirerande! Och det är jätteroligt att läsa om någon annans intryck och tankar.

 • Anne skriver:

  Hejsan! Jag hittade din blogg igar nar jag sokte ett recept pa en Pollykaka… mums. Nu har jag bestallt Polly fran Sverige och ska prova det receptet sa fort som mojligt. :-) Har hittat en massa massa smaskiga recept pa din sida som jag ska prova. Det ar sa roligt att lasa svenska recept nar man bor i utlandet. Tycker att din blogg ar jattefin och hoppas att du har den kvar for jag vill garna besoka den ofta. Tack for mig for denna gang och ha en trevlig helg!

 • Annica skriver:

  Vi kommer hit medvetet för din fina blogg och de läckra recepten. Hoppas du väljer att ha kvar bloggen! Det är ont om bra matbloggar. // Annica

 • tora från FL skriver:

  Neeej du får inte ta bort bloggen…… både jag o killen älskar den ju :) Vi lagar ofta recept här ifrån!!!! Bara så dålig på att kommentera det vi testar

 • frida skriver:

  åh jag har dig på favvosar och är inne säkert fem gånger om dan då jag kollar av nätet ;P grym sida!! =) /Frida

 • Kryddburken skriver:

  Intressant fundering du har!
  En blogg, vilken som helst kan ju vara mer eller mindre populär och att siffor visar att folk läser ens blogg är alltid kul! Att de dessutom skriver kommentarer är ännu roligare, men det är ju inte för DET syftet man skaffar en blogg utan snarare för sin egen skull och ens intresse tycker jag!

  En receptsamling online, eller bara i datorn är ju en smaksak! Och att ”möta” folk via mail och kommentarer är ju jätteroligt för man får så otroligt mycket fin respons och även ideér och egen isnpiration!

  Att stänga en blogg för att det inte skrivs tillräckligt många kommentarer tycker jag låter egoistiskt! Många kikar in, läser, får nån idé, surfar vidare, kanske bokmärker och fortsätter besöka dagligen utan att ge sig tillkänna, eller ge dig en bekräftelse på besöket! Det är väl det som är så fiffigt med matbloggar på nätet! Man letar recept och behöver inte känna sig tvingad att skriva en kommentar, man kanske har brättom många gånger och ger sig tid en annan gång!

  Ibland kan det vara svårt att ta ”osynliga” bekräftelser, men det är trots allt ditt eget verk och ditt intresse sidan är uppbyggd av så jag hade inte påverkats av hur många som skriver kommentarer! Så länge du själv tycker det är roligt ska du absolut fortsätta!

  må så gott!

 • Lotta skriver:

  Surfade in här för några dagar sedan och sparade den direkt på mina favoriter!

  Jag är en svårflörtad, anorektiker (MOT FRISKHET! :D) och dina recept sser riktigt riktigt goda ut!

  Så för guddsskull, sluta inte blogga!

 • Louise skriver:

  Jag älskar dina recept!! du borde helt seriöst skriva en kokbok, jag skulle köpa den direkt!!!

 • Cizzi skriver:

  Självklart vill vi läsa!! Tittar in här nästan dagligen för att se om det har kommit några nya inlägg.
  Letar ständigt inspiration för att variera maten här hemma och har lagat många av dina rätter!
  Så snälla, fortsätt med Matplatsen!

 • Jenny skriver:

  NEJ… du får inte lägga ner. Jag är dagligen inne på din blogg. Och jag har lagat flera av dina recept. Du/din blogg är min kokbok :) Jag hoppas du bestämmer dig för att fortsätta!
  Kram Jenny

 • Linda skriver:

  Åh, nej nej! Sluta inte blogga!

  Jag tror inte jag lämnat en kommentar tidigare, förlåt. Jag läser verkligen din blogg dagligen, vare sig du uppdaterar eller ej. Din blogg är verkligen en inspirationskälla och de recept jag testat har genast blivit favoriter i vår familj. Dessutom kikar jag ofta tillbaka på dina gamla recept och njuter. Planerar att använda mig av dem i framtiden så det skulle vara sorgligt om de försvann.

  Jag fullkomligt älskar din blogg! Det finns ingen som den – jag har letat…

  Tror att fler skulle besöka din blogg om du hade mer reklam för den eller så, för alla jag visat den för älskar den. Det var bara ett tips, för jag vill inte att du ska tröttna för att du har för få läsare, du förtjänar fler. Speciellt som du verkligen anstränger dig med recepten och bilderna.

  Skulle du, till min stora besvikelse, sluta blogga så hoppas jag att du skriver en kokbok eller dylikt, med nya recept eller recept från bloggen. Du får då gärna skicka ett mail med namnet på den till mig, får då ska köpas!

 • Görel skriver:

  Nej sluta inte! Din blogg är den bästa matbloggen på nätet!!!

 • Cat skriver:

  Nej nej nej tänk inte ens tanken, jag är här inne nästan dagligen och letar recept.
  Jag ÄLSKAR dina recept och detta är min absoluta favorit!!!

  Om du nu mot all förmodan skulle lägga ner så säg till i god tid för shoot vad jag måste kopiera recept då så jag har de kvar ;O)

  Så stort NEJ, vi älskar din blogg tro inget annat, den är bara bäst, bäst, bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kramar

 • ida skriver:

  Vickan, jag är härinne varje dag och antingen letar upp något särskilt recept eller söker för att få inspiration. Vi tycker om precis samma typ av middagsmat, du och jag, så jag hittar alltid något! :)

  Och receptbanken är ju så stor – en riktig guldgruva. Snälla, köp lite mer space och ha kvar sajten. Please!

 • Cat skriver:

  Jag tittar in regelbundet! Fast jag är dålig på att kommentera, faktiskt första gången jag gör det… Behöver dina recept som inspiration!

  Hälsn.Catarina

 • Alexandra skriver:

  Du får inte lägga ner Matplatsen! Går in ofta och letar inspiration här och skulle sakna sidan massor om den försvann.

 • Kicki skriver:

  Vickan, allvarligt? Hur skulle jag klara mig utan? Senaste idag gjorde dina dumlekakor succé på mitt jobb!
  Kram!

 • Pernilla skriver:

  Jag tycker din matblogg är en av de absolut bästa on the net just nu :-). Hämtar inspiration härifrån med jämna mellanrum! Så pls stanna kvar :-)!

 • Ulrika skriver:

  Halloj!! Jag ”råkade” snubbla in på din hemsida för ett tag sedan, och nu går jag in varje dag och kollar..Hittar jämt bra recept, så SNÄLLA lägg inte ner bloggen!!! Tycker att den är TOPPEN!!! MVH // Ullis i Jämtland.

 • Lisa skriver:

  ha kvar den! Jag läser och alla på mitt jobb!

 • Annika skriver:

  Jag vill läsa! Lägg inte ner!

 • Anna skriver:

  Nej, inte lägga ner. Jag är inne här flera gånger om dan och kollar på recept. Är relativt ny på din blogg ännu så.

 • Sofia skriver:

  Tittar in här nästan dagligen så jag skulle sakna dig!

 • erica skriver:

  Du får inte lägga ner bloggen, jag älskar dina recept!! är inne och kollar varje dag om det kommit något nytt. Alltid lika goda och lättlagade recept.

 • Annika skriver:

  Nej!! Du får inte sluta med sidan *ler* jag både läser och använder recepten.är lite dålig på att kommentera. ska bättra mej

 • Elin skriver:

  Nej, du får inte stänga matplatsen! Jag hittade hit för inte så länge sedan, men besöker dig nu ganska ofta. Just nu står tacopajen i ugnen och jag har tidigare gjort bl.a. Pollykaka och pastasås med svamp och parmesan. Så jag kommer absolut att fortsätta läsa dina recept om du behåller sidan, och sakna dem om du stänger.

 • urban skriver:

  Skärpning, såklart den ska vara kvar!

 • Oskar skriver:

  Ha kvar bloggen! Prova med Google-annonser om det skulle bli för dyrt med utrymmet!

 • Monica skriver:

  Ja du måste ha den kvar.Jag är inne nästan varje dag och läser och tar recept.

 • Gnillib skriver:

  Jooo! Jag och min sambo läser recepten nästan varje dag! Vi älskar dina recept!

 • Julia skriver:

  Självklart! Jag älskar dina recept!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen