Varmamackor med köttfärssås

När man ändå gjort en hel bytta smarrig krämig köttfärssås så kan man ju variera sig lite, och inte enbart äta den till pasta. :-D

I kväll blev det varma mackor i smörgåsgrillen med en fyllning av köttfärssås och ett lager riven Goudaost. Till det ett glas vin, det är ju faktiskt lill-lördag ;-)

0

0 reaktioner på “Varmamackor med köttfärssås”

 • Lotta skriver:

  Hej, igår kväll fick det bli ovanstående rätt med överbliven köttfärssås(ditt recept!), det blev görgott. Jag hade även i tunna skivor tomat, svart kloster ost samt färskriven getost, mumma!!!MVH/Lotta

 • Sara skriver:

  Oj, varma mackor med köttfärs i har jag aldrig provat. Men det ser ju smaskens ut så det får jag testa nästa gång det blir lite köttfärssås över! :)

 • Liv skriver:

  Smart! Riktigt bra tips :-) Annars blir det ju bara dom vanliga fyllningarna typ tonfisk eller skinka. Köttfärsås nästa! En fråga oxå: såg att du använt creme fraiche carl-johan citron och timjan i ett cannelonirecept lite längre ner. Smakar den väldigt mycket timjan?

  / Liv

 • Sara skriver:

  Så har jag också gjort några gånger, fast med överbliven tacoköttfärs! Mycket gott. Helt underbart att se att du uppdaterar ofta igen, blir så glad varje gång :)

 • sarah skriver:

  Gud så gott! Älskar varma mackor såhär till hösten. Favoriten är nog med dijonaise & rökt skinka eller pesto, ruccola & mozzarella!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen