Lite info

Eftersom som många av er efterfrågat att hela recepten ska komma upp när man söker på ett visst sökord och inte ett fortkortat recept som man måste klicka på rubriken för att få upp hela, så har jag nu ändrat det. Bra va?! 😆 Testa gärna får ni se!

(nu ska jag bara försöka lista ut hur man ändrar koden så det blir samma sak när man klickar på kategorierna)
Så där ja! Nu får ni även upp hela recepten med bilder när ni klickar på en viss kategori. Mkt bättre eller hur?!

  1. Jag tycker det här blir jättebra. Har irriterat mig på att inte se t.ex. bilder till recepten när jag klickat på olika kategorier. Så detta blir super! Nu blir din blogg liksom lite lättare att använda som kokbok och inte bara att kika in varje dag efter nya recept.

  2. Jag saknar en en knapp, funktion eller dylikt som man kan använda för att kunna skriva ut en utskriftsvänlig version av recepten, iom att man får med alla kommentarer så blir det massa papper. Det kanske redan finns…?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..