Marabou Amigo

Måste bara tipsa om denna uuuuunderbara skapelse! Maroabous nya chokladkaka Amigo. Det är krossade sombrero-snacks i chokladen och det salta crunchet gör sig sååå bra i hop med chokladen. Har klämt i oss flera kakor bara den senaste veckan.. :thinking:

 1. Tänkte skriva precis som Alexandra, tänk att smaken är som baken! Jag tyckte nämligen att det var ett misslyckande.. även om jag åt upp hela kakan ändå. 🙂 Sambon gillade den inte heller. Nästa test blir choklad med lakrits! Också marabou men har inte lyckats hitta den i affär ännu så jakten fortsätter…

 2. visst är den gooood!! brukar inte kunna äta så mkt choklad, men den där slank ner på en gång, salt+sött passar perfekt!!

 3. Åhhh, nej… inte mer saker jag måste beställa från Sverige!! Vet du hur dyrt det blir med alla godsaker du rekomenderar 😉
  Kramar från Lisa på Teneriffa

 4. Den är riktigt god! Jag är däremot inte det minsta imponerad av Marabou’s choklad med lakrits. Smakade inte det minsta lakrits (enligt mig) och var bara konstigt med fruktbitarna i. Nej tacka vet jag Fazer’s Salmiakki. Synd bara att den inte finns i Sverige!

 5. Hmmm, man måste väl prova men det låter inte så gott … fast nyfiken som man är så måste det ju testas 🙂

 6. Men du…testa den där med Ingefära & Citron!! Skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik va god!!! Kommer ej ihåg vem som gjort den ..hoppas jag glömmer det oxå 🙂

  Älskar sombreros så denna måste jag testa!!!

 7. jaa den är så himlahimla perfekt! min kompis och jag hyllade amigon idag, haha. våran favorit förr var alltid apelsinkrokant, men nu har den äntligen fått en värdig motståndare!

 8. Nu har jag fått min Amigoleverans hit till Teneriffa =)
  Det var inte den godaste chokladen jag har ätit, men helt ok!
  Smaken enligt mig är en mjölkchoklad med stark digestive smak kombinerat med lite väl gräddade kolakakor. Någon som fattar?? 😉

 9. Nu har jag testat Fazers Salmiakki. Oerhört god. Framför allt var det riktig laktits i, inte den där äckliga lakritsen som Marabou kör med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..