Tom Collins

Här kommer lite drinktips. Absoluta favoriten just nu är TOM COLLINS:

4-6 cl gin
4 cl citronjuice
sockerlag
sodavatten

citronskiva
coctailbär

Häll gin, citronjuice och sockerlag i en shaker (med mkt is i!) Skaka och servera i highballglas. Fyll upp med soda. Garnera med en citronskiva och ett rött coctailbär.

0

0 reaktioner på “Tom Collins”

 • Elin skriver:

  En av mina favoriter också, :) underbar.
  Måste bara säga att älskar din sida, och du har inspirerat mig otroligt mkt, har själv startat en sida nu där jag ska lägga upp mina recept. hoppas på att få till en lika underbar sida som denna. :D
  Ha det super kramar.

 • Paulina och Benjamin skriver:

  Den gamla 50 tals klassiskern är helt underbar!

 • Sussie skriver:

  Tom Collins är på min topp 5 lista och har så varit sedan jag sög i mig min första!! Hade tänkt slappa över en White Russian i helgen men det fanns ingen ork till att blanda en (som vanligt) så barnens läsk fick duga till mig med!!

 • Mitta skriver:

  De här ska jag testa..älskar Gin och tröttnat på att bara använda Tonic..visst de är en klassiker men dags o ändra traditionen lite grann! :P

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen