Filur

Här får ni en drink till. Nu har ni väl så det räcker till helgen?? :)

2 cl vodka
2 cl gin
röd soda ( tex hallonsoda)
apelsinjuice

Fyll ett glas med is. Häll i gin och vodka. Sikta i lika delar apelsinjuice och röd soda. Garnera med en apelsin- eller citronskiva.

0

0 reaktioner på “Filur”

 • Thomas skriver:

  Den här blir det till att testa imorrn nyårsafton. Dricker egentligen öl, men eftersom jag har både vodka och gin hemma så måste jag ju prova nått sånt här :) tar gärna emot förslag på nått mer gott som innehåller gin och vodka, som är lätt att göra :P

 • Caroline skriver:

  Aha klockan går en timme bakåt här ser jag ;)

 • Caroline skriver:

  HA! Jag är ledig på fredag så jag kan ta mina drinkar redan imorgon om jag vill… eller idag (det är väl en ny dag redan, efter midnatt?) ;) En fråga… smakar denna mkt vodka? Jag är inte så glad i ”groggsmaken” som vodka lätt ger så därför undrar jag.

 • Monica skriver:

  Den såg god ut. Nu är ju inte jag en drinkfantast direkt utan gillar öl och vin bäst. Men den här såg smarrig ut så den får jag nog lov att testa nån gång när vi har vodka hemma.

 • Marie skriver:

  Ser riktigt läskande och gott ut. Måste jag prova! Suverän sida du har!
  Hoppas du får en härlig dag!
  /Kram Marie

 • servitrisen skriver:

  Som bartender måste jag rätta dig! Fyll alltid glaset med is FÖRST, sen sprit o mixvatten! ;)

 • Martina skriver:

  Ser läskande god ut! Måste testas snarast! Kan iaf vänta till fredag.. :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen