Caipirinha

Fredagsdrinken i går blev denna. Testade santa Marias mix för Caipirinha och den fick klart godkänt! Syrlig och fräsch drink! Bara tillsätt vatten (alt kolsyrat vatten) och rom (eller vodka om man hellre vill det) och häll upp i isfylldaglas. Garnera med lime. Skål!

 1. Den mixen är faktiskt riktigt god! Fast jag kommer ju knappt ihåg hur alkoholhaltiga drycker smakar längre 😉

  Undrar varför vissa av dina bilder här på matplatsen inte funkar hos mig längre? En del bilder syns hur bra som helst, men t ex dagens uppdatering blir bara kryss.

  Förresten testade jag de där cashewnötterna med ost som du tipsade om. Mums!

 2. Du har verkligen lyckats ta en bild där de ser farligt läskande och goda ut…!
  Caipiroska, med vodka alltså, är så galet gott. Bättre än med rom enligt min smak.
  Kanske får jag lov att unna mig en till helgen hihi? 🙂

 3. Åh vad glad jag är att jag hittade hit av en slump! Blir helt klart fler besök! Snygga bilder och god mat, kan det bli bättre?

  Caipirinha-mixen gillar vi men är mer förtjust i Margarita-mixen! Testa att blanda den med 5 dl vitt vin och 6 dl sprite, 7up eller fruktsoda för en läskande winecooler. Perfekt innan det grillade på sommaren!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..