Tunnbrödskorgar med skagenröra & avokadosallad

Tänkte väl att ni var sugna på recepten :lol:, då börjar vi med förrätten då. Receptet är beräknat för 2 personer.

Förr kunde man köpa färdiga tunnbrödskorgar i affären men inte nu längre tydligen. Så jag fick tillverka egna. Vilket var lätt som en plätt och säkert betydligt billigare så det gjorde ju inte så mkt.

Till tunnbrödskorgarna behöver ni:
2 koppar
2 bitar bakplåtspapper
2 små runda tunnbröd

Vänd kopparna upp o ner och forma bakplåtspappret över. Värm tunnbröden, ett i taget, i micron ca 15 sek. Kläm sedan dit det mjuka varma brödet över bakplåtspappret så det formar en korg. Rosta dem sedan i ugnen, 225 C, 2-3 minuter. Låt dem svalna och stelna.

Fyllning till korgarna:
salldsblad
1/2 avokado
skagenröra (på burk)
skalade räkor
dill
citron

Fyll korgarna strax innan servering (annars står de och blir sega/mjuka). Lägg i salladsbladen och skivad avokado. Klicka i en stor klick skagenröra och toppa med räkorna. Pressa över lite citron och strö över hackad dill.

Tadaaa. Ser himla läckert ut och smakar därefter!!

LOADING..