Aromboden

Vi fick hem en massa kryddor (samt te & smaksaksatt kaffe) från Aromboden att testa. Kryddorna låter jättespännande, eller vad sägs om:

– Hawaiikrydda.
– Gratängkrydda med cheddarsmak.
– Hot mix.
– Fiskkrydda Singö.
– Flingsalt Tomat.

Återkommer med omdömme när jag testat dem!! Just nu luktar det ljuvligt av apelsinchoklad i hela lägenheten, efter att vi testat det smaksatta kaffet. Kul med lite smak på kaffet i bland!

0

0 reaktioner på “Aromboden”

 • Verkar intressant. Det enda tråkiga är att kryddtillverkarna envisas med att ha kryddorna i genomskinliga förpackningar (glas etc). Hållbarheten blir ju betydligt sämre av det tyvärr.

  Kolla på en del kryddbrukar från engelska Fiddes Payne (även dom syndar förvisso på en del produkter), t.e.x Jamaican Jerk, så kan man se hur man skall göra en kryddburk.

  (Sök på Fiddes Payne på google)

 • Caroline skriver:

  Det är väl härligt att få hem gratisprover :) Eller detta var inte gratis? :thinking: Iaf så är det kul med nya kryddor och smakupplevelser :) Dom två sista Fiskkrydda Singö och Flingsalt Tomat lät ju spännande :)

 • Margitha skriver:

  Väntar med spänning på provsmakningen…

  Margitha

 • Veronica skriver:

  Ser fram emot att läsa dina krydd-recensioner … har varit lite nyfiken på att testa kryddor från Aromboden men nu avvaktar jag tills du provsmakat åt mig ;-)

 • ingegerd skriver:

  vad kul att få hem massa goa kryddor!hoppas det blir kul att testa dom!ha en bra dag!

 • Malin skriver:

  Grattis till nomineringen. Vilken fin blogg det är förstagången jag är här. Måste prova Bananpajen, ser supersmarrig ut!
  Hälsningar
  /Malin

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen