Lyxäggröra

Godmorgon! Så här gör vi vår helg-lyxäggröra. Den går inte av för hackor, t.o.m den lille testsmakaren satte i sig en skål, och det är ett bra betyg kan jag lova. Lilla fröken kräsen.

1 port:
2 ägg
4 msk vispgrädde
2-3 msk riven parmesanost
salt & peppar
smör

Vispa i hop äggen lite löst med vispgrädden. Salta & peppra. Smält lite smör i en kastrull på medelhög värme. Häll i äggblandningen och rör om sakta tills det blivit en grynig massa. Ta av från plattan och rör ner osten så den smälter. Servera genast.

Hur gör ni äggröra??

0

0 reaktioner på “Lyxäggröra”

 • Sopheia skriver:

  Åt det precis till kvällsmat, så gott ju!

 • VeraP skriver:

  Milo äääääääääääääälskar äggröra. Men man får absolut inte ha i någon mjölk/grädde för att göra det krämigt, han vill ha det ”bitigt”. Det går däremot alldeles strålande att lägga i skivad skinka eller kalkon… Grabbar!

 • Millis skriver:

  Håller helt med Sarah, jag är inte speciellt kinkig på olika smaker men är absolut en konsistensmänniska. Klarar inte att äta varken äggröra eller omelett för jag tycker det har läskig konsistens :-)

 • sarah skriver:

  Äggröra smakar gott men jag har så himla svårt för konsistensen:(

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen