Lyxäggröra

Godmorgon! Så här gör vi vår helg-lyxäggröra. Den går inte av för hackor, t.o.m den lille testsmakaren satte i sig en skål, och det är ett bra betyg kan jag lova. Lilla fröken kräsen.

1 port:
2 ägg
4 msk vispgrädde
2-3 msk riven parmesanost
salt & peppar
smör

Vispa i hop äggen lite löst med vispgrädden. Salta & peppra. Smält lite smör i en kastrull på medelhög värme. Häll i äggblandningen och rör om sakta tills det blivit en grynig massa. Ta av från plattan och rör ner osten så den smälter. Servera genast.

Hur gör ni äggröra??

  1. Håller helt med Sarah, jag är inte speciellt kinkig på olika smaker men är absolut en konsistensmänniska. Klarar inte att äta varken äggröra eller omelett för jag tycker det har läskig konsistens 🙂

  2. Milo äääääääääääääälskar äggröra. Men man får absolut inte ha i någon mjölk/grädde för att göra det krämigt, han vill ha det ”bitigt”. Det går däremot alldeles strålande att lägga i skivad skinka eller kalkon… Grabbar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..