Old el Paso Crispy Chicken

Många är ni som undrat när Old el Paso Crispy Chicken mix kommer i butik. Jag med! Har letat och letat, för de skulle ju komma i oktober. Mailade Old el Paso och fick svaret att de finns hos City Gross och Vi-butikerna. Men hittar ni inte mixen i butik så be dem ta hem den!!!

För detta var gott!!!!!

  1. lustgit för jag har letat som en galning hela oktober i alla möjliga affärer, men aha nu hajar jag varför jag ej sett det för jag har inte kollat citygross eller vi-buktiker för jag handlar inte där… men dåså det har iallafall kommit ut då kan jag påpeka det för mina och be dem ta hem det för jag blev sugen på det när jag läste i ditt blogg för några månader sen om just det! 🙂

  2. Jag har också sneglat på tex-mex hyllan när jag varit och handlat för att se om det kommit in … men nu när jag vet att det skall finnas så ska jag be dom ta hem det.

  3. Tack för tipset!! Vi har verkligen letat intensivt i hela oktober efter det där…. såg ju så otroligt gott ut det du hade lagat!!! Det får bli att be snällt på Konsum så kanske det ordnar sig!!

  4. nä det fanns inte på cirygross häromdagen 🙁 Jag har letat som en galning i varje affär jag kommer till! Men då ska jag be dom ta hem den !!
    KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..