Morgon stund har guld i mun

En väldigt bra start på dagen. Ute är det svinkallt. Inne väldigt varmt och skönt. Har tänt en massa massa ljus. En oläst mat-tidning framför mig, en god macka på nybakat bröd från bageriet runt hörnet. Och nu ska jag testa ett par av te-sorterna jag fick hem för provsmakning. Det här kommer bli en bra dag. 😯

I mackan har jag bregott, god skinka, krämig brieost, sallad och tomat. Enkelt och gott!

I morgon är en ÄNNU bättre dag 😉 Mer om det senare..

  1. Den där mackan ser underbart god ut, nu blev jag ju riktigt sugen på en sån.

    Dilmahs lemon-lime te och deras hallon te är riktigt goda. Har tyvärr inte hittat i någon butik i min närhet. 🙁

    Så blir intressant att höra vad du tycker om de sorter du testar.

  2. Lyxstund är vad det är!! 🙂 Oläst tidning, ett gott the och den där smörgåsen såg inte helt fel ut! Här hemma lyxade vi med nybakat bröd & varm choklad till frukost och regnet öser ner utanför köksfönstret! Du får man lyxa på ordentligt tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..