Morgon stund har guld i mun

En väldigt bra start på dagen. Ute är det svinkallt. Inne väldigt varmt och skönt. Har tänt en massa massa ljus. En oläst mat-tidning framför mig, en god macka på nybakat bröd från bageriet runt hörnet. Och nu ska jag testa ett par av te-sorterna jag fick hem för provsmakning. Det här kommer bli en bra dag. :shock:

I mackan har jag bregott, god skinka, krämig brieost, sallad och tomat. Enkelt och gott!

I morgon är en ÄNNU bättre dag ;-) Mer om det senare..

0

0 reaktioner på “Morgon stund har guld i mun”

 • sarah skriver:

  Brieost & skinka på färskt bröd är ju den ultimata smörgåsen!

 • Jessica skriver:

  Dilmah Blueberry är riktigt riktigt god :D

  Hoppas att det blev en mysig dag, du fick i alla fall en riktigt bra start på den.

  Kram

 • Kryddburken skriver:

  Lyxstund är vad det är!! :-) Oläst tidning, ett gott the och den där smörgåsen såg inte helt fel ut! Här hemma lyxade vi med nybakat bröd & varm choklad till frukost och regnet öser ner utanför köksfönstret! Du får man lyxa på ordentligt tycker jag!

 • Qrissy skriver:

  Den där mackan ser underbart god ut, nu blev jag ju riktigt sugen på en sån.

  Dilmahs lemon-lime te och deras hallon te är riktigt goda. Har tyvärr inte hittat i någon butik i min närhet. :(

  Så blir intressant att höra vad du tycker om de sorter du testar.

 • Unga Morsan skriver:

  Vad jag blev sugen på brieost nu då! :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen