Texas Longhorn

Puh, den lilla stackars Oliven har gått och blivit magsjuk!! Säkert nåt hon snappade upp på öppna förskolan häromdagen, de där ställena är ena riktiga smittohärdar! :frustrated: Så det har blivit väldigt lite sömn och väldigt mkt mys. Och väldigt mycket tvättande…

I kväll hade vi iallafall barnvakt så vi passade på att gå ut och äta på Texas Longhorn i Vasastan. My gooooood vad gott! Jag åt Surf & Turf (oxfilé OCH hummer!!) och Micke åt entrecote.


Min goda middag: 1/2 grillad hummer med vitlöks- & limesmör, oxfilé, barbequesås, majskolv, coleslaw och pommes.


Mickes goda entrecote med pommes, majscolv, coleslaw och barbequesås..


..och Micke själv, nysnaggad och allt 😉


Jag kämpar med hummerklon, inget får gå till spillo!

Och en liten bonusbild på den lilla busen som var hemma med mormor och morfar och lekte i en flyttlåda. Visste man inte bättre skulle man tro att hon var pigg som en mört. Alltid ett leende i ansiktet och blicken full med bus. *gulle*

 1. Sicka snyggingar ni är och busungen har ärvt det från er båda, sötare unge får man leta efter!!
  Maten ser mumsig ut!

  Jag har roat mig med dubbelsats av saffransbiscotti och peppdeg jag.

 2. Åh, vad gott! Påminner lite om maten på mitt favvoställe här i Gävle. Längtar så efter att gå ut och äta OCH få ett gott vin alt. en härlig öl till maten… men snart så!

 3. Mums vad gott med hummer. Ut och äta-det var länge sedan. Kanske nåt jag får lov att ta tag i. Oliven i flyttlådor….låter som ni är redo att lämna huvudstaden snart!

  Kram Åsa

 4. Alltså, jag tror jag DÖR av anblicken av din tallrik. Jösses vad gott det ser ut! Såna där kombinationer har jag inte hittat någonstans här… Det var länge sedan vi var ute och åt, bara jag och Seb. Mys!!

  Och vad glad och pigg hon ser ut fast hon är sjuk! Krya på dig, Olivia!!
  KRAM

 5. Uuuh Texas… Jag har ff svårt att ens tänka mig att inta middag där. De hade ett litet kök i porten bredvid oss förut där de förberedde såsen/marinaden till sitt kött. Minns ff sommaren då vi inte kunde vistas ute på balkongen p.g.a. stanken av deras kok. Det ser iaf väldigt mumsigt ut, kanske kan jag testa om sisådär 5 år till??
  Kram

 6. Jag ÄLSKAR texas longhorn (Linnéstan)!!! Har du provat deras Beef Bontana? Jag brukar ta den stora som huvudrätt (delade den som förrätt några gånger, men märkte rätt snabbt att man inte orka äta huvudrätten) Verkligen att rekommendera om du inte har provat den.

  Förresten, glömde säga att jag ÄLSKAR din blogg !!! Har följt den i kanske 6 månader nu och har lagat flera av dina recept….kladdkakan, favorit pajen, köttfärsen i limpan….ja du, kan inte minnas allt, men allt som jag har provat var supergott!

  Ser fram emot dina nya inlägg!

  Chloe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..