Nyårssupé på Ågatan 3

Vår nyårsmiddag bestod av en fyrarätterssupé på Ågatan 3 i Örebro. Vi var enigt överens om att hummern var godast.. Inte så jätteimpad av resten av maten faktiskt men det blir väl lite si och så när man lagar till många på en nyårsafton kanske. (Om det nu är nån ursäkt). Fisken var iof väldigt god men jag hade velat ha mer av tillbehören. Efterrätten var oxå god men betyget drogs ner av att min friterade ostbit inte innehöll nån ost!!! Men på det hela taget var det en trevlig middag, goda viner och framför allt mkt trevligt sällskap.

MENY:

Halv färsk Mainehummer med kantarellhummersoppa samt syltade kantareller och fänkål

Bakad slätvar på ben med vintertryffel, rostad blomkål samt blomkålspuré

Pepparstekta hjortracks med anklevermousse, cubebpepparsky samt palsternacksterrine

Pankofriterad coulommiersost med gräddvaniljglass samt hjortronsyrop

LOADING..