Patsa med superenkel ostsås

Här kommer receptet på världens enklaste ostsås (om man inte räknar färdigköpt). Jag har även i skinka men man kan ju stoppa i vad man gillar eller hoppa över det!

1 port:

1 dl grädde
1 dl riven prästost
några skivor skinka, strimlad
salt

Häll grädden i en kastrull. Låt koka upp och tillsätt skinkan. Sänk värmen något och lägg i osten. Rör om och tag av plattan när osten smält. Smaka ev av med salt. Servera till nykokt pasta. Tadaaaa. :cool:

En klassiker till lunch här hemma.

0

0 reaktioner på “Patsa med superenkel ostsås”

  • Anna skriver:

    Åh, den här såsen kommer jag lätt att prova i veckan :D

  • Annica skriver:

    Jag älskar ost och ostsås! Den färdiga tycker jag har en konstig bismak. Jag lagar ofta pastasåsen med vitlöksost i som är ditt recept. Underbart god!

  • Caroline skriver:

    Ooo den kanske påminner om den där ost-, och skinksåsen man brukar köpa… den som e SÅ god! Fastän jag fullkomligt avskyr ost. Konstigt det där. Denna ska jag prova… fastän jag avskyr ost då hihi ;)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen