Tjejkväll på Vapiano

Det har varit lite tyst här på sistonde eller vad säger ni? Vi håller på och flyttar och packar, så det blir mkt hämtmat och utemat just nu. Lovar bättring inom kort.

I går var jag ute med tjejligan på en hederlig tjejmiddag i stan. Vi testade Vapiano (Sturegatan, Sthlm). Kul koncept, god mat (iof var min pizza sådääär, alldeles för mkt tonfisk så botten blev knappt gräddad, men de andras var goda) och poppis! Var grymt mkt folk fast det bara var tisdag.

När man kommer får man ett kort som man sen går och drar när man beställer i matdiskarna och barerna och när man tillslut går hem får man lämna in kortet i kassan och betala det man hämtat ut under kvällen. Annorlunda är kul 🙂

Nån som varit där??

 1. Tänkte bara göra ett litet inlägg och tala om att för ca ett år sen berättade min mamma om en matblogg som var så fantastisk bra och sedan dess är jag en flitig besökare….spred det till mina vänner, som spred det till sina o.s.v. och nu läser nog hela Kristinehamn din blogg:)
  Underbart för er med nytt hus!! vi flyttade in i vårt i april förra året och det ABSOLUT bästa med hela huset är köket:)
  TACK för alla dina mattips!

  Pernilla

  Åh tack vad gulligt av dig. Jättekul att höra =)

  Och grattis till huset, vi längtar såååå efter vårt nu. Och framförallt köket =)

 2. Jag älskar vapiano! Deras carbonara är to die for! Helt galet gott.. med chili, vitlök, grädde, ägg och en massa parmesan. Godaste jag testat!

 3. Tack för tipset! Hade inte ens hört om denna restaurang tidigare! Alltid kul med variation och verkar vara en ganska förmånlig mat också.

 4. Javisst har jag varit där. På lunch. Det är ett lite för stökigt och stimmigt ställe för min del. Men det är ett perfekt ställe att ta med sig sin storasyster från Norrland. Hon komme att bli grymt imponerad av detta häftiga snabbmatsställe i tjusig klädsel 🙂

 5. Hej igen!
  Åh, vad gott det där låter, pizza…hm… Jag försöker mig på Atkins nu och suktar verkligen efter sött och kolhydrater -hjälp!

  Undrar litet smått ifall du hunnit smaka på teerna jag skickade dig för ett tag sen?

  T-Lena

 6. Inte i Sverige men i Budapest däremot och jag gillade konceptet, bra priser och mysiga barbord med färska kryddor i krukor och flaskor med olika oljor etc, fräscht.. visste inte det fanns i Sthlm så tack, gissa vem som ska avlägga en besök vid Stureplan då, även om jag ogillar Stureplan! men Gamla Stan låter ju bra men de har väl inte öppnat än (inte enl. deras hemsida iaf) trevlig helg

 7. Hejsan
  Jag hittade ett smarrit recept här hos dig på Pasta med superenkel ostsås som jag ska göra idag. Är det okey med dig om jag lägger in receptet på min blogg och länkar till dig såklart. Så fina sidor du har.
  Kram Lena

 8. Hej,

  Ville bara säga tack för all inspiration! Har hittat mycket gott hos dig och har nu testat en annorlunda kycklingpaj! Den ar toppen! Har bloggat om det också… hoppas det var okej! 🙂

 9. Mm, pizza kan vara gott ibland men igår slog jag faktiskt på stort och gjorde smörgåstårta OCH cheesecake:) Gutt var det! Vad fina bilder det blir din kamera!

 10. Vapiano är verkligen bästa stället för en tjejmiddag – bra mat och bra priser och skön AW-miljö.
  Själv är jag vanligtvis inte så förtjust i Pizza – dels för att jag måste tänka på vad jag äter och dels för att det oftast finns godare alternativ (tycker jag) men på Vapiano så finns det inget annat alternativ än deras ”Pizza Pesto con Spinachi” – vegetarisk pizza med pesto och spenat i en härlig sås med färska tomater och vitlök.
  Det verkar som vi har samma smak när det gäller mat så prova den vid nästa tillfälle och låt mig veta vad du tyckte 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..