Tacotorsdag

Micke blev så sugen på tacos så det fick det bli till middag. Jag gjorde dock burritos av mina. Tacos är faktiskt alltid gott, men det är ju kul att variera sig lite.

Tillbehör var gurka, tomat, sallad, majs, gräddfil, tacosås, gucamole och riven ost. Och köttfärs med (hot) tacokrydda förstås. Tacotubs till Micke och Tortillabröd till mig.

Burritosen gör jag så här:

Lägg en hög tacoköttfärs i mitten på ett tortillabröd. Vik i hop till ett paket och lägg dem med skarven nedåt i en smord ugnsform. Häll över lite tacosås/salsa och toppa med riven ost. Gratinera i 225 C ca 10-15 min. Servera med tillbehören.

Enkel och lättlagad vardagsmat!!

Och så här äter Micke sina tacos. Han rör i hop allt i en SMET!!! Ser inte sååå apitligt ut men han påstår det är gott. 😆

 1. Nej fy för att röra ihop allt till en smet. (”allt blandes ju i magen ändå” bla bla bla). Nepp…jag äter m ögonen också och det ska se aptitligt ut!! 🙂

 2. Det ser verkligen inte aptitligt ut när man ser det på bild. Men när man blandar alla saker på tallriken och sen fyller skalen … då ärdet inte alls lika hemskt … det är så man ska äta tacos – så man i varje tugga får med alla smaker!!

  (Som glutenintolerant har jag inte hittat något mjukt bröd och kan inte göra burritos så jag får hålla mig till hårda skal – och då blir det Mickes röra…)

  Tack för att du fortsätter med bloggen.

 3. Ahhh! ÄNTLIGEN en människa som äter tacos som man SKA! Det blir ju lätt tyyyysen gånger godare när man rör ihop allting till en röra, än när man bara duttar i lite av varje. Då blandar det sig ju inte. Ser kanske inte så mumsigt ut, men jag lovar…det är gooott!

  HEJA MICKE! haha

 4. Haha! Det var lite komiskt! Jag äter ALLTID i Tubs, men med ingredienserna ‘separerade’. Min man blandar hejvilt precis som din man MEN han har alltid tortillabröd… Smaken är som baken .. Men jag håller med dig om att det ser ytterst oaptitligt ut när geggan ligger där ihopblandad..
  Tur man inte käkade detta på första dejten, då hade de blivit nedröstade direkt 😉
  Trevlig helg

 5. Jag har samma tillbehör som dig, men även banan.
  Passar perfekt och det blir så gott. Har även Vitlöksdressing, sånt där 3-pack i pulverform som man blandar med gräddfil.
  Tror minsann det får bli tacos för oss också idag, Blev så sugen!

 6. Detta blir till middagen idag, ps gjorde din cheesecake igår, såååå god!!!
  Tack för alla dina fina mattips, går alltid in här för tips.
  Kram johanna

 7. Haha jag gör precis som Micke, förutom att jag även krossar ner chipsen så att jag bara behöver konsentrera mig på att sleva i mig maten på en gång med sked;)
  kramar

 8. Detta blir det ikväll 🙂 ..burritos alltså 😛

  Ngt som är tokgott när man gör tacos är annars att krossa nachochips innan man rullar ihop tortillan, mja när man äter de ”kalla” alltså 😛 ..inte i burritos 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..