New Orleans Royale

McDonlads har gästspel under mars-april. Just nu kan man köpa New Orleans Royale (3:e-16:e mars) så det var precis vad jag gjorde. Vilken besvikelse!! Inte alls god i min smak. Nån lite stark orange sås med oidentifierbar smak, tam ost och trist bröd. Nä, den köper jag inte mer.. Men jag är inte avskräckt på nåt sätt, ser med spänning fram emot nästa smak ;-)

mcdneworleans

Blev nyfiken på vad det var för smak på såsen, men hittar ingen info på hemsidan vad det ÄR i hamburgaren?? Nån som listat ut smaken?

0

0 reaktioner på “New Orleans Royale”

 • Tomas P skriver:

  den var faktiskt lite tråkig… sen hade jag oturen och fick mindre fräsch sallad på min, så det blev ändå värre ;)

  Annars är chickenwrap en favorit som jag hoppas får vara kvar länge till!

 • Kalasgott skriver:

  Har inte ätit något annat än glassen på Mcdonalds på 1 år nu.. så nu blev jag allt sugen på en hamburgare. Dock inte den här, trots att den ser väldigt god ut! McFeast var min favorit innan, så den får det isåfall bli! :-)

 • Millis skriver:

  Ja, shiiiit vad besviken jag blev. När jag för en gångs skull tillät lite skräpmat i min meny och var sugen på McD så testade jag denna, men bläääh! Som tur var hade jag tagit plusmeny så jag lämnade halva burgaren och åt mina strips istället. Nästa gång blir det pizza istället :-)

 • Erica skriver:

  Hejsan !!! gjorde din lax idag med purjolök och knorr fiskkrydda !!! mycket uppskattad av sambon och mig =) :lol:
  Tack för en superbra blogg !!! I like it =)

 • Martina skriver:

  Tycker Mc Donalds ofta har lite konstgjorda smaker..=/ IFast det är ju himla bekvämt med snabbmat ibland=)Ikväll gjorde jag den mumsiga fisken jag tipsade om häromdagen när du efterlyste fiskrecept=) Tack för en superblogg:)

 • MrArboc skriver:

  Sås, Cajun Mayo
  Ingredienser: Vegetabilisk olja (58,7%), tomatpasta, vatten, ättika, chipotle-chilipasta (vegetabilisk olja, vatten, chipotle-chilipulver, vitvinsvinäger, äppelsyra), äggula 5,22% (frigående höns), glukossirap torr, salt, socker, modifierad majsstärkelse, konserveringsmedel E202 (kaliumsorbat), färgämne E100 (kurkumin), E160c (paprikaoleoresin), stabiliseringsmedel E415 (xantangummi)
  Allergiinformation: Ägg

  Från: http://www.mcdonaldsmenu.info/nutrition/ourmenu.jsp

  :-)

 • Liz skriver:

  Åt den idag jag också, tyckte inte heller att den var speciellt god faktiskt :/

 • Kim skriver:

  Det är cajun-mayo på den. Alltså lite cayennpeppar inspirerat. :grin:

  Vickan: Aha :-) tack!!!

 • Hej!
  Trisst när man sett fram emot en god måltid. Själv försöker jag undvika Mc Donalds och barnen äter inte med glädje där heller…rätt bra eg ju.. :grin: ! Vi brukar äta på MAX eller så köper vi falafel, sjukt gott med vitlökssmör och feta ost m.m.
  Ha en skön dag och hoppas de kommer med ngt godare!
  KRAM
  Birran

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen