Canneloni med fajitasmak

Gjorde canneloni på vad som fanns i kylskåpet, mmmums. Verkligen enkelt att göra och kan ju fyllas med precis vad man vill. Nu blev det en blandning av kyckling, champinjoner, paprika, philadelphiaost, keso, fajitakrydda och rödlök. Tog färska lasagneplattor och rullade i hop med en klick fyllning och toppade sedan med bechamelsås och riven ost. Gratinera i ugnen 200 C, ca 20 min.

lon1

lon2

lon3

lon4

  1. Mums vad gott det ser ut! Det här ska jag laga till sambon.. Tur vi ska åka och handla nu i veckan så det blir inom en snar framtid. Använder ofta din blogg som inspiration, älskar sådana här gräddiga krämiga saker som du ofta gör. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..