Canneloni med fajitasmak

Gjorde canneloni på vad som fanns i kylskåpet, mmmums. Verkligen enkelt att göra och kan ju fyllas med precis vad man vill. Nu blev det en blandning av kyckling, champinjoner, paprika, philadelphiaost, keso, fajitakrydda och rödlök. Tog färska lasagneplattor och rullade i hop med en klick fyllning och toppade sedan med bechamelsås och riven ost. Gratinera i ugnen 200 C, ca 20 min.

lon1

lon2

lon3

lon4

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Fias kastruller skriver:

  Cannelloni har blivit en favorit hos mig just för att man kan fylla de med lite vad man vill! Spenat och getost är en favorit hos mig :)

 2. Jenny skriver:

  Mums vad gott det ser ut! Det här ska jag laga till sambon.. Tur vi ska åka och handla nu i veckan så det blir inom en snar framtid. Använder ofta din blogg som inspiration, älskar sådana här gräddiga krämiga saker som du ofta gör. :grin:

 3. Emma skriver:

  Har du stekt kycklingen med allt det andra innan du rullat in godsakerna? :smile:

 4. Therese skriver:

  Ser fantastiskt gott ut, måste nog pröva att göra dessa inom en snar framtid.. :lol:

 5. Helen skriver:

  Låter & ser VÄLDIGT gott ut :lol:

 6. jenny skriver:

  Mmmm ser riktigt smaskigt ut!!