Chokladtårta

Fick tips om att denna chokladtårta från Kungsörnen skulle vara god så jag testade. Och det var den verkligen, ultimata kakmixen att ha hemma i skåpet inför oväntat besök, jag tänker bunkra! Bara blanda med vatten och smör, och det har man ju alltid hemma.

Extra god med en klick vispad grädde till!

kkaka1

kkaka2

kkaka3

  1. 😛 Ja det finns många bra kakmixer, kryddmixer och matmixer som är bra att ha hemma! Man kan ju alltid piffa till dem med att ha i frukt, bär, nötter eller servera dem med det till!! Konserverade päron hade nog varit gott i denna eller varför inte i med polly eller ngn annan god chokladsort! Minimarschmallows kanske??
    Trevlig kväll och stundande påskvecka!
    Hur ska ni fira påsk? Vi ska ha mina föräldrar och min bror här på påskmat långfredagen och påskfaton ska vi ppå släktmiddag hos Mickes familj. Sen tänkte vi njuta av ledighet, ev sol och god mat!!:D
    KRAMAR
    Birran i Hörby

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..