Chokladtårta

Fick tips om att denna chokladtårta från Kungsörnen skulle vara god så jag testade. Och det var den verkligen, ultimata kakmixen att ha hemma i skåpet inför oväntat besök, jag tänker bunkra! Bara blanda med vatten och smör, och det har man ju alltid hemma.

Extra god med en klick vispad grädde till!

kkaka1 kkaka2 kkaka3 0

0 reaktioner på “Chokladtårta”

 • Sigrid skriver:

  Roligt att du provade! Kan tänka mig att du redan provat, men dagen efter… Det är nästan så man svimmar! :shock: :smile:

 • Ingelöf skriver:

  Ohh den ser ju jättegod ut, tack för tipset! :grin:

 • Anna skriver:

  Här har det också bakats ser jag! Gott gott!

 • Malin skriver:

  Perfekt tips! Jag ska oxå handla hem!

 • :razz: Ja det finns många bra kakmixer, kryddmixer och matmixer som är bra att ha hemma! Man kan ju alltid piffa till dem med att ha i frukt, bär, nötter eller servera dem med det till!! Konserverade päron hade nog varit gott i denna eller varför inte i med polly eller ngn annan god chokladsort! Minimarschmallows kanske??
  Trevlig kväll och stundande påskvecka!
  Hur ska ni fira påsk? Vi ska ha mina föräldrar och min bror här på påskmat långfredagen och påskfaton ska vi ppå släktmiddag hos Mickes familj. Sen tänkte vi njuta av ledighet, ev sol och god mat!!:D
  KRAMAR
  Birran i Hörby

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen