Orangina is back

Spendrups har återigen fått in Orangina i sortimentet. NOSTALGI!!!! När jag bodde i London drack vi såna här heeeela tiden. Så himla söta flaskor och god läsk!! För er som inte smakat så är det liksom juice-läsk. Har verkligen saknat dessa på marknaden.

Har ni druckit Orangina???

orangina

 1. Hej hej!
  Jag undrar vad du är utbildad till och vad du jobbar med? Altså du behöver inte säga vart du jobbar utan med vad.
  Hur länge bodde du i London och vad gjorde du där? Har jag fattat det rätt eller har ni flyttat tillbaka till Örebro igen?

  Hoppas allt är bra.

 2. Jag kan passa på att nämna detta nu. När du nämner Nostalgi och att de fått in de på sortimentet igen!!
  Det finns en sak som jag önskar att de började sälja igen: Rivosto!
  Världens goaste ost.
  Om dom tar in den så kommer jag att åka till fabriken o pussa på chefen 🙂 Så glad kommer jag bli!
  Så om vi säger såhär, jag förstår din glädje 😉

 3. 😆 Äntligen är den här!!! Har druckit den mycket då jag var i Frankrike under barndomen. Den är en av de bästa läskedryckerna som finns ju! Får passa på att även berömma den underbara sida du har skapat…loggar in varje dag för att se vad det är för spännande maträttrer som lagats 😉

 4. Hej!

  Ja den drickan minns jag från Frankrike! Drack en flaska varje dag på uteserveringen under en semester i barndomen. Åh, måste försöka få tag i den!

 5. Jag har en kompis som jobbar på Spendrups och fick en hel kasse med såna där för nån vecka sen. Har aldrig smakat dom förut men dom var riktigt goda! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..