Helglyx

En sprillans ny oläst mattidning och en tallrik chokladbollar. Inte så pjåkig start på helgen va?!

lyx

Läser ni mattidingar? I såfall vilka???

 1. En klassiker. Ska baka (säger man baka eller göra?) det med mina små i dag 😉

  Men, jag har en fråga av en HELT annan natur… Jag undrar nämligen vad du använder för kamera när du fotar? Dina bilder är alltid så levande och skarpa.

  Tack för en bra blogg som inte går att leva utan!

 2. Jag har faktiskt inte råd med några mattidningar. 😥 Vi får inspiration av bl a TV, recept i Metro, restauranger vi varit på och så dig förstås. 🙂

 3. Jag läser alla mattidningar jag kommer över! Jag gillar Allt om mat bäst, men prenumererar just nu även på Matmagasinet.

  Gillar din sida! Hoppas det är ok att jag länkar hit.

 4. Elle Mat & Vin, fantastiska bilder, rolig läsning och så smarriga recept så det är omöjligt att inte bli hungrig… 😀

 5. Mums! Det där ser inte dumt ut 🙂 Jag prenumererar på Matmagasinet och har även lagt in en ny prenumeration på Elle Mat & Vin. Jag hoppas den är lika bra!
  Ha en skön lördag!

 6. Jag är en sådan som läser ALLA mat-tidningar jag kommer över. Är en sådan som sparar på alla recept som sedan ligger i en enda röra… däeför är det så härligt med din blogg. Då finns allt samlat i datan och uppdelat så man lätt hittar det… super tack för en kanon blogg som jag tittar på nästan varje dag 😛

 7. Elle Mat & Vin, Delicious – snordyr, men slår allt – o så köpte jag min första Laga lätt idag. Håller med om Buffé – kanon o gratis.

  (Bjussar på inredningstidningar i dessa byggtider också 😆 : Allt i hemmet, Lantliv, Living Etc + alla som ser någorlunda intressanta ut i hyllan. )

 8. Jag prenumererar på Matmagasinet men köper ibland också Laga Lätt och Allt om mat.
  Jag älskar kokböcker av alla de slag och mattidningar.
  Så roligt att läsa och få inspiration.
  Mycket tips och inspiration får jag från dig också på din hemsida.

 9. Själv läser jag inte mattidningar speciellt ofta, däremot älskar jag kokböcker. Dessutom följer jag en hel del matbloggar, det är kul och jag får mycket mer inspiration i min matlagning på det sättet har jag märkt.

 10. Jag läser oxå Matmagasinet men prenumererar inte längre. Nu prenumerar jag på Laga Lätt istället. Trodde det var Allt om mat men jag hade fel 😳 hihi. Annars gillar jag alla möjliga mattidningar men jag brukar falla som en fura om jag ser nåt om bakning… t.ex. har Allers en rubrik med ”Bullfest hela dagen” eller Påskbak, Julbak osv osv med finfina bilder som visar det så köper jag direkt 😆 kan inte motstå 😛

 11. Jag prenumererade på Laga Lätt ett tag och tyckte den var riktigt bra. Tror jag ska ta upp prenumerationen igen =)

 12. Jag brukar köpa Elel mat & vin. Jag tycker den är mycket trevlig! Oftast läser jag mest på bloggar, det finns så mycket kul att hitta. Gott och lättlagat som vi vanliga människor till och med kan uttala! Tack för en trevlig blogg, har följt den ett tag nu!! 🙂

 13. Jag prenumererade på en tidning som hette Bättre mat förut men den försvann och ersattes med Allt om mat, som också är bra dock. Elle mat&vin prenumererar jag också på, den är väldigt inspirerande och det är en del design i den. Gillas! 😀

  Icas Buffé-tidning är väldigt trevlig att titta i, har lagat många smarriga saker därifrån..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..