Punsch nostalgi

Vi pratade om såna här häromdagen och undrade om de fortfarande fanns på marknaden. När vi var små åt vi såna här med skräckblandad förtjusning. Smakade så vuxet av punsch men gott med den krispiga sockriga insidan på chokladen. Och i går kom pappa hem med ett gäng! provsmakades till kaffet och vilken nostalgitripp! Tycker forfarande de är så där äckel-goda om ni förstår vad jag menar?! 😀

pun1

pun2

pun3

 1. haha, ja de är faktikst lite äckel-goda som du säger. och sliskiga skulle jag nog vilja tillägga. 🙂 har inte ätit en punschflaska på år och dar men kommer exakt ihåg hur de smakar!

 2. Ja, de är riktigt goda men så söta också.
  Det är inte ofta jag äter såna.
  Det finns ju punchpokaler också, de är nästan lite godare, tycker jag..

 3. Äckel-goda helt klart! Och jag får lite minnen av farmor, det är liksom lite pensionärsvarning!! Tänker mest på de där små bitarna med rom, punch och något mer som är riktigt äckligt i!!!
  Blev nästan lite sugen….

 4. Mmm, minns de där men jag tyckte inte alls om dem, hade lite svårt för sockret på insidan. Jag gillade de där grodorna bättre, det var någon sprit eller likör eller vad det nu var i dem som också gjorde att det kändes väldigt vuxet.

 5. Hehe nä dessa har jag aldrig smakat faktiskt 🙂 e inte så glad i punch (ändå köper jag det?? :roll:) hur går det ihop? Tur sambon dricker det då haha.

 6. hahahaha, vad jag känner igen mej! Vi brukade köpa dom tillsammans med chokladciggaretter…………som vi dessutom tände på, första blosset blev faktiskt rök som smakade ve och fasa!
  Men jissses vad man kände sej coooooool =) Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..