London anyone?

Lite ofrivillig stiltje i matbloggen men datorn har kraschat!! Återkommer inom kort med nya recept. Så länge tar jag gärna emot tips om bra restauranger i London, alla prisklasser. Har ni några??

Uppdaterat: 090506 Vi åker i morgon torsdag så jag tar fortf gärna emot tips!! 🙂

 1. Pizza Express har sjukt goda pizzor, speciellt den med kyckling och pesto. Passa på att äta på en av Gordon Ramsey’s restauranger också? O’Neils har jättegoda pubhamburgare…hmm, jag brukar tyvärr inte äta ute så mkt här i London tyvärr..

  Svar: Annelie,
  Pizza Express har jag ätit på massvis med gånger men det var säkert 10 år sen!! Och de var goda redan då. Får ge det ett besök till nu. Och Gordons ska jag kolla upp.. Lite svårt att få bord till i helgen kanske? men jag ska testa.

  Tack för tipsen!!
  /vickan

 2. Blue elephant!
  Supermysig restaurang som har Brunch på Söndagar, ligger i Fulham.
  Rekomenderas att boka bord innan då denna restaurang är super poppis!

  svar: Tack Emma. Ska genast kolla upp om de har hemsida och lägga till på listan! /vickan

 3. Vi var på en brasiliansk restaurang när vi var i London i mars. Den låg i Bayswater, nära vårt hotell och jag kan verkligen rekomendera den!! Vi råkade hamna där på lunch, så det var ju inte särskilt billigt, men åååå så gott!!

  http://www.rodiziorico.com/index.html

  (Den i Bayswater ligger på Westbourne Grove)

  Annars gillar jag YO! Sushi, äter alltid där när vi är i London.

  Ha en riktigt trevlig resa!!

  Svar: Tack Kristin. Är det bara buffé? Jag ÄLSKAR ju iof bufféer 🙂 Däremot är inte sushi min grej alls.

  /Vickan

 4. Bodde där i 7 år men nu är det ju ett tag sedan…Jobbade då på en av Gordon Ramseys restauranger som hette Aubergine men den har annan ägare nu då det blev bråk & bla bla…

  Här följer några tips MEN som sagt det är ett tag sedan så några kanske inte är så bra längre!

  Zuma…COOLT! Boka bord ASAP! Dyrt & kändisar.

  Wagamama- nudlar & hyfsat billigt finns lite överallt

  Ostronbaren på Bibendum

  Pret a Manager för mackor YUM!

  ASGRYM kinesisk restaurang där vi brukade äta lunch på söndagar…de har dim sum to die for…specielt crispy beef…oh my god!! Ligger i Bayswater men har glömt namnet 🙁

  Alltid trevligt på Fifth Floor Harvey Nichols.

  Randal and Aubin i Soho var mitt stamställe….

  Ett annat ställe i Soho där kyparna är jätterude men folk köar för att gå dit…någon kinesrestaurang…lite kul.

  Finfina ställe att fika på e Kings Road…mycket roligt folk som går förbi…

  Tom´s Notting Hill

  Itsu i Chelsea

  The Collection…mest att dricka det var en cool bar då…

  Fasen det finnns ju en miljarrd bra ställen men jag kommer inte ihåg alla…

  Suck va jag längtar till London nu! ha så JÄTTEKUL! Skall bli kul att läsa om 🙂

  Svar: åh tack! vad mycket tips!!!!!!!!!! antecknar för glatta livet.. synd vi bara är där 4 dar, lär inte hinna med allt 🙂

 5. Testa indiska restauranger i London..så himelskt gott..finns en som heter Sakoni och dem har bara vegitasrisk men jätte gott! Speciellt chili paneer..åt på ett annat ställe vid oxford..typ baksidan av de i en indisk restaurang!

  Hoppas ni får det trevligt!

  Svar: Tack så mkt! Indiskt är jättegott i London, håller med. Jag är helt galen i Chicken Tikka!

 6. Vad trist med data krasch !
  Men ack så roligt att åka till London. Vill jag också gärna göra 🙂
  Hoppas ni får en trevlig upplevelse

 7. Vi var i London förra helgen och åt då på restaurangen i OXO Tower, ett besök där rekommenderas varmt. God mat och fantastisk utsikt över Themsen.

 8. Om du köper Aftonbladet nu så får du en Lonley Planets Londonguide (totalt 10 kr för båda tidning och guide). Om jag inte minns fel är där en del tips i den.

 9. Missa inte Häagen dazs underbara glassrestaurang vid Leicester Square! Lovely att bara gå igenom glassmenyn:) Svåårt att välja med så mkt gott! ”Cookie crunch” är hur god som helst! Värt ett besök för en glassoman! 🙂 Lite dyrt dock… 🙁

 10. Hej
  De här resegudierna är väldigt bra tycker jag
  http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Reseguider/
  jag har även hittat dem på webben hos olika stora tidningar, exempelvis GP (under nöje > resor, tror jag)

  sist jag var i London (det är några år sen nu) åt jag jättegod pasta på Bella Pasta som fanns lite varstans i stan, tex Bayswater. Jag vet inte hur deras standard är nu och om de finns kvar men då var det gott gott i alla fall

  Trevlig resa (om det är du som ska resa)

 11. ps
  min dator sa till att länken till min sida var fel, jag försöker igen
  (om du behöver skriva in www i din dator fungerar länken tror jag men min dator knorrar och vill inte vara med 🙄 )

 12. Hej! Jag har hört om något som heter MC Donlads. De ska tydligen servera hamburgare med pommes, och dip om man vill ha. Till det serveras det dricka, med kolsyra. Jag provade Coca cola som var jättegott. Kommer inte ihåg vilken gata det låg på men man kan ju fråga de som bor i london. Någon borde ju veta vart det kan finnas. Ha det så bra nu, lycka till med letandet

 13. Bara buffé, men oj så gott!!! Och så himla trevligt när det kommer en servitör med olika grillspett och frågar om man vill ha 😆

 14. Hej Vickan. Hoppas du är liite gladare idag. Cheer up, du skall ju till London. Jag har varit rätt mycket i london men kan som vanligt knappt några namn i huvudet. Däremot MÅSTE du besöka Masala zone. Kolla på nätet det finns på lite olika ställen och har grym indisk mat och väldigt bra service .http://www.masalazone.com/. Det är äkta indisk mat och inget blaha som i Sverige. Kram på dig.
  P

 15. Jag bor i London,o det finns sa mycket restauranger.STRADA ar en italiensk kedja som har god pasta/pizza (mycket battre an BELLA PASTA,som alla turister gar till).WAGAMAMA har haarliga yuki udon noodlar,slurp! Thai Square ar en thaikedja som vunnit priser,har atit dar flera ganger o det ar jattegott.Brukar ocksa ga pa TGIs,men kanske skippa det eftersom det finns i Sverige.Prova nat nytt istallet !!! Detta ar bara nagra kedjor som jag vet att har god mat/o finns pa flera stallen.Sen finns det ju tusentalet unika restauranger/googla TOPTABLE,for tips!
  Och last but not the least.Vill du ata basta hamburgaren EVER,sa ga till GBK (Gourmet Burger Kitchen),o ta a side of fries with bluecheese dip….to die for!!!! Alla restauranger jag namt har web sidor,sa ga in o kika.Hoppas jag var till hjalp o njut av London.

 16. Tack för alla tips! Ska oxå till London (15 maj) över helgen. Skriver så pennan blöder…ska också ut på nätet o kolla runt lite. Jättebra! Tack än en gång.

 17. kan också tipsa om Gourmet Burger Kitchen (finns en vid st pauls cathedral), min favorit är hamburgaren med bacon och avocado till. LJUVLIG!! Kan också tipsa om Nandoos, en kedja som serverar kycklingrätter med sting i. Också jättegott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..