Arlanda airport

Tillbax från London. TACK för alla tips i kommentarerna och via mail! Tyvärr hann vi inte testa häften så många som vi velat. Var bara där 4 dagar och det blir ju mest att man slinker in på första närmsta ställe när man blir hungrig mitt i shoppingen 🙂

Det hela började med en lunch (eller snarare frukost, men jag skriver lunch så känns det mer ok med vinet 😉 ) på Arlanda bestående av sjuuukt dyra räksmörgåsar. Två mackor med ett glas vin och en öl kostade drygt 400 kr. Men faktiskt var det (nästan) värt det 🙂 Älskar atomsfären på Arlanda och att sitta i lugn och ro och äta lite innan man reser i väg.

arlanda1

arlanda2

Mer mattips från London kommer inom kort!

(Datorn som kraschade gick tyvärr inte att laga så i väntan på en ny så får ni hålla tillgodo med dessa oredigerade bilder av tvivelaktig kvalité. Bättring lovas så fort en ny dator kommer!)

 1. Kul att ni hade en bra resa! Jag ser fram emot att lasa vad ni hittade pa i ‘min’ stad.

  De dar mackorna ser valdigt goda ut, men 400 spann?!? 😯

  // Mike

 2. Ja nästan så man hade kunnat ge det priset för mackorna utan att knorra, med tanke på dess stl!! Hoppas ni hade det mysigt iaf! 🙂
  KRAM
  Birgitta i ett soligt men blåsigt Hörby
  (Tycker oxå att man ska kunna äta och göra vad man vill på semestern, annars kan man stanna hemma! Gav 1200 kr för en middag på Sjömagasinet i Göteborg en gång, bara för att ha ätit där..men det var värt priset så gott som det var! Åk gärna dit om ni ska till Göteborg ngn gång..är kända kocken Leif Mannerström som driver den och den har en stjärna i Michelinguiden)

 3. Precis så där gjorde jag och min kompis när vi drog till Cypern förra våren, frånsett att vi hoppade över vinet (klockan var bara halvsex på morgonen så vintarmen var inte så sugen ännu då). Men vi lyxade till och käkade en riktigt smarrig landgång och slapp sitta i det överfulla, inte så mysiga fiket och satte oss istället i baren där det var långtifrån fullt den tiden på morgonen. Blir garanterat repris på det när vi drar till Cypern i år igen (men 2 veckor denna gång, vi älskar Cypern) om 2 veckor!!! Jag lääääängtar!

  Kram

 4. Det var väl inget fel på de bilderna! En liten fråga – vilket fotoredigeringsprogram brukar du använda?

 5. Hoppas ni hade trevligt i London men det är klart ni hade!!
  Hahha precis så där gjorde jag och sandra innan vi drog till Thai men det är man liksom värd när man ska sitta instängd i ett flygplan och de är fasen värda sitt pris, just då iallfall…:)

  Ska nog slå till på majssoppan nån dag. Lagom många saker för mig att hålla reda på i köket mohahha.

  Puss o kramen på dig!

 6. Vad gott med räkmackor, de ser ju jättegoda ut.
  Klart man ska unna sig nåt gott när man är på semester.
  Jag har också ätit räkmackor på Arlanda, för många år sedan men då var det mitt i natten vi kom dit och då såg jag dem och var fast.Så de går bra, både till frukost och nattamat alltså 🙂
  Då var de också suveränt goda, kommer jag ihåg.

 7. Ååhå nu blev jag bra sugen på Räksmörgås..
  400 kr.. hmm jo det är värt det när man är på Arlanda…
  Men inte på ett cafe på stan.. =)
  // JOhanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..